2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19732 بازدید | 3561 پست

سـر ارادت مـا و آستـان حضـرت دوسـت

ڪـہ هـر چـہ بـر سـر ما مے رود ، ارادت اوسـت

حافـظ# 💠🔹️🔷️🔹️🔷️🔹️🔷️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

زنده بودن حرکتی است افقی

از گهواره تا گور ......

اما زندگی کردن حرکتی است عمودی

از فرش تا عرش......

زندگی یک تداوم بی نهایت اکنون هاست.

ماموریت ما در زندگی

"بی مشکل زیستن " نیست

"با انگیزه زیستن " است.

آدمهاي منفي به پيچ و خم جاده مي انديشند

و آدمهاي مثبت به زيباييهاي طول جاده ...

عاقبت هر دو به مقصد مي رسند ؛

اما يکي با حسرت و ديگري با لذت !!!..

از زندگي خود لذت ببريد و قدر ثانيه هاي خود را بدانيد ...

زمان ارزشمند است و ما يکبار بيشتر زندگي نخواهيم کرد ...

سلام دوستان روزتون بخیر 🌿🌹🌿🌹🌿🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره

پشت دَشتای طلایی ، پشت صحراهای خالی

خونه ماست اونورِ آب ، اونورِ موجهای بی تاب

پشت جنگلای سروه ، توی رویاست ، توی یه خواب

پشت اقیانوسِ آبی ، پشت باغای گلابی

اونور باغای انگور ، پشت کندوهای زنبور

خونه ما پشت ابرهاست ، اونور دلتنگیِ ماست

تهِ جاده های خیسه ، پشت بارون ، پشت دریاست

خونه ما قصه داره ، آلبالو و پسته داره

پشت خنده‌هایِ گرمش ، آدمای خسته داره

خونه ما شادی داره ، توی حوضاش ماهی داره

کوچه هاش توپ بازی داره ، گربه های نازی داره

خونه ما گرم و صمیمی ، رو دیواراش عکسای قدیمی

عکسِ بازی تویِ اِیوون ، لب دریا تو تابستون

عکس اون روز زیر بارون ، با یه بغض و یک چَمِدون

رفتن از پیشِ آدمهایِ ، نازنین و مهربون

خونه ما دورِ دوره ، پشت کوه های صبوره

پشت دشتای طلایی ، پشت صحراهای خالی

خونه ماست اونور آب ، اونور موجای بی تاب

پشت جنگلای سَروه ، توی رویاست توی یه خواب

((دوستان این متن یکی از اهنگ های مرجان فرساده متاسفانه لینک سایتش کپی نمی شه)) 

@مستانه69  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

هم مسجدو هم کعبه وهم قبله بهانه است

دقت بکنی نور خدا داخل خانه است

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟

اول تو ببین قلب کسی را نشکستی؟

اینگونه چرا در پی اثبات خداییم؟

همسایه ی ما گشنه و ما سیر بخوابیم

در خلقت ما راز و معمای خدا چیست؟

انسان خودش آیینه یک کعبه مگر نیست؟

برخیز و کمی کعبه ی آمال خودت باش

چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش

تصویر خدا پشت همین کهنه نقاب است

تصویرخداواضح وچشمان توخواب است

شاید که بتی در وسط ذهن من و توست

باید بت خود ، با نم باران خدا شست

گویی که خدا در بدن و در تنمان هست

نزدیکترازخون و رگ گردنمان هست...

سلام صبح بخیر،😴😴

سلام به روی ماهت ممنونم انشاالله روزی پر از شادی و برکت پیش رو داشته باشی 😍🌹

طـالـع بخـت مـرا هیچ ڪسے یـار نبـود

بـہ خـدا پشـت مـرا ذره اے دیـوار نبـود

همـہ از پشـت زدنـد بـر کمـرم خنجـر را

جـاده شـانـس مـن از ڪودڪے همـوار نبـود

💠💎♣️🎲🎴💠♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

زنـدگے چـون گـل سـرخیسـت

پـر از خـار و پـر از بـرگ

و پـر از عطـر لطیـف

زنـدگے جنبـش و جارے شـدن اسـت

از تمـاشـاگـہ آغـاز حیـات

تـا بـہ جـایے ڪہ خـدا مے‌دانـد...

سهـراب‌سپهـرے#  

سلام مهسا جونم،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ خوبی صبح بخیر البته هنوز خوابم،😃😴

فدات شم 

خوبم عزیزم 

خوش ب حالت 

من و اعتصامی ک با هم سرِ رقابت داریم 

نه اون میخوابه نه من🤕😂