2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19732 بازدید | 3561 پست

ما زیاران چشم یاری داشتیم

خود غلط بود آنچه می پنداشتیم

تا درخت دوستی کی بر دهد

حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم

گفتگو آیین درویشی نبود

ورنه با تو ماجراها داشتیم

شیوه چشمت فریب جنگ داشت

ما خطا کردیم و صلح انگاشتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه بسه همینقد  سقف سایت تحمل نداره😕

🤦‍♀️🤦‍♀️😂

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اینجوری که بنده مشاهده میکنم دیگه سایت طوری شده که اصلا سقف نداره ، سرمونو بلند کنیم اسمونو میبینم😕 ...

به قول سهراب 

هرکجا هستم باشم؛ 

آسمان مال منست😁

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
پس خدایی  حواستون به لایه اوزون باشع اون دیگه همه جهانیع

تازه اون بالا بالا ها اکسیژن هم نیست😕

مخصوصا اسمونی که از تو سایت بشع دید 😀

نکنه سهراب هم کاربری داره😲

برای گفتن من ، شعر هم به گل مانده 

نمانده عمری و صد ها سخن به دل مانده 

صدا که مرهم فریاد بود زخم مرا 

به پیش زخم عظیم دلم خجل مانده 

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست 

گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست 

سر گرم به خود زخم زدن در همه عمرم 

هر لحظه ، هر لحظه جز این دست مرا مشغله ای نیست 

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست 

گر هم گله ای هست ، دگر حوصله ای نیست 

حوصله ای نیست 

حوصله ای نیست 

سرگرم به خود زخم زدن در همه عمرم 

هر لحظه جز این دست مرا مشغله ای نیست 

دیریست که از خانه خرابان جهانم 

بر سقف فرو ریخته ام چلچله ای نیست چلچله ای نیست 

دوستان لطفا چتتتتتتتتتتتت نکنید 🌹🌹🌹🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

من نمی‌خواهم که بعد از مـرگ من فغـان ڪنند

دوستان گـریان شوند و دیگـران نالان ڪنند

من نمۍ‌خواهم که فرزندان و نزدیکان من

اۍ پدر جان! اۍ عمو جان! اۍ برادر جان ڪنند

من نمی‌خواهم پی تشیــیع مـن خویشان من

خویش را از ڪار وا دارند و سرگردان ڪنند

من نمی‌خواهم پی آمرزش من قاریان

با صداۍ زیـر و بـم ترتـیل الـرحمن ڪنند

من نمۍ‌خواهم خـدا را گـوسفندی بۍگـناه

بهر اطعـام عـزادارن من قربان ڪنند

من نمۍ‌خواهم که از اعـمال نا هنـجار من

ز ایــزد مـنان در این ره بخشش و غـفران ڪنند

آنچه در تحسـین م.ن گویند بهـتان است و بــس !

من نمی‌خواهم مــرا آلـوده بهـتان ڪنند

جان من پاڪ است و چون جان پاڪ باشد باڪ نیست

خود اگر ناپـاڪ تن را طعــمه نیـران ڪنند

در بیابانی ڪجا از هر طرف فـرسنگ‌هاست

پیڪرم را بۍ ڪفن بۍ شستشو پنهان ڪنند

حبیب‌یغمایی# 💎💎💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
عشق آن اگرباشدکه می گویند ، دل های پاک و ساده می خواهد، عشق آن اگرباشد که من دیدم ،انسان فوق العاده ...

عشق را خواهی که تا پایان بری

پس بباید ساخت با هر ناپسند

زشت باید دید و انگارید خوب

زهر باید خورد و انگارید قند

توسنی کردم ندانستم همی

کز کشیدن تنگ تر گردد کمند

عشق را خواهی که تا پایان بری پس بباید ساخت با هر ناپسند زشت باید دید و انگارید خوب زهر باید خورد ...

تو با قلب ویرانه ی من چه کردی
ببین عشق دیوانه ی من چه کردی

در ابریشم عادت آسوده بودم
تو با بالِ پروانه ی من چه کردی

ننوشیده از جام چشم تو مستم
خمار است میخانه ی من، چه کردی؟

مگر لایق تکیه دادن نبودم
تو با حسرتِ شانه ی من چه کردی؟

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

دشت خشڪید و زمین سوخت و بـاران نگـرفت

زندگـے بعد تو بر هیچ ڪس آسان نگرفت

چشمم افتاد به چشم تو ولی خـیره نماند

شعـله ای بود ڪه لـرزید ولی جان نگرفت

دل به هر ڪس ڪه رسیدیم سپردیم ولے

قصـه عاشـقے ما سر و سـامان نگرفت

تـاج سر دادمش و سـیم زر، اما از من

عشق جز عمر گـرانمایه به تـاوان نگرفت

فاضـل‌نظـرے# 💎💎💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
تو با قلب ویرانه ی من چه کردی ببین عشق دیوانه ی من چه کردی در ابریشم عادت آسوده بودم تو با بالِ پرو ...

🦋🦋😍😍🌷