2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19732 بازدید | 3561 پست

🔻 #کلام_اخلاقی_علما

🌀 بطری وقتی پر است و میخواهی خالی اش کنی، خمش میکنی،

👈 دل آدم هم همینطور است، گاهی اوقات پر می شود از غم😔،

😭از غصه

🌺قرآن میگوید🌺

✅هرگاه دلت پر شد از غم وغصه ها،

👌خم شو و به خاک بیفت.👌

✨وکن من الساجدین✨

🔹سجده کن، ذکرخدا بگو🔹

✳️این موجب میشود که تو خالی شوی، تخلیه شوی، سبک شوی.😊

♻️شیخ رجبعلی خیاط

💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتم اهنگو پیدا میکردم من ترک نیستم ولی اهنگ بسیار زیبایی هست ملودیش خیلی قشنگه گوش بده دوست جان❤😍 ...

ای جون دلمممم ممنون شیرین ترین فلفلی دنیا😍😍😍❤❤

ای خوش آن روز
که با یار سر و کارم بود
بی سخن
با نگهش فرصت گفتارم بود
آن که من بسته‌ی زنجیری مویش بودم
وه ، چه خوش بود
که او نیز گرفتارم بود ...!

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بعضی انسان ها 

یه عده ای دیگر از انسان ها

انسان های دیگری را یادآور می شوند

آن ها که به یاد آورده اند :غمگین اند

آن ها که یادآور شده اند، بی خبر. 

آن هایی هم که در یاد آمده اند 

به احتمال زیاد در شهری دور 

هیچ چیز را به یاد نمی آورند. 

یاشار کمال 

🕊

#مهدوۍ

‏کاش روزی برسد، که به هم مژده دهیم...

یوسف فاطمه آمد

دیدی...؟!

من سلامش کردم...

پاسخم داد امام،

پاسخش طوری بود!

با خودم زمزمه کردم که امام‌...

می‌شناسد مگر این بی سر و بی سامان را؟!

و شنیدم فرمود:

تو همانی که «فرج» می‌خواندی..!!؟

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

᪥࿐࿇🌺✶﷽✶🌺࿇࿐᪥

💠دخترخانوم  عزیز !

💠آقا پسر خوشتیپ !

👌لطفا ڪنار آینہ اتاقت بنویس:

طورے آرایش ڪن؛

لباس بپوش؛

و تیپ بزن ڪہ؛

"امام زمـــــان" نگاهت ڪنہ نہ مردم ...

#ترڪ‌یڪ‌گناه‌به‌نیت‌فرج♥️

🌱 زندگیتو‌امام‌زمانۍ‌ڪن#  

😅😅😅زدم کانال امر به معروف باز 

ڪودڪان دیوانـــہ ام خوانند و پیران ساحــرم 

من ٺـفرجـگاه ارواح پریشـان خاطـرم

خانـــہ ے مٺروڪم از ارواح سرگردان پر اسٺ

آسمانۍ در میان ابر هاے عــابرم

چون صـدف در سینـــہ مـروارید پنهان ڪـرده ام 

در دل خود مومــنم در چشم مردم ڪافرم

گرچـــہ یڪ لحظـــہ سٺ از ظـاهر به باطــن رفٺنم 

چندصـد سال اسٺ راه را از باطنـم ٺا ظاهـرم

خـلق مےگویند : ابرے ٺیره در پراهنے سٺ

شاید ایشان راسٺ مے گویند ،شاید شاعـرم

صـبر درمان من اسٺ از ٺلـخ و شـیرینش چـــہ باڪ؟!

هرچـــہ باشد ناگزیرم ،هر چـــہ باشد حاضرم !

فـاضـل‌نظــــرے# 💎📻🎴♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

‌ من یک زنم❣ ...

خالقم سوره ای به نامم نازل کرد!💓

من یک زنم❣...

خالقم طواف نساء را واجب کرده که بدون آن حتی حج ات قبول نیست.😏

من یک زنم❣....

خالقم به تو دستور داده که حجراسماعیل را نیز طواف کنی،☝️

جایی که یک زن،

هاجر

در آن دفن است.☺️

من یک زنم❣...

و خالقم گفته باید هفت بار

پا در جای پای یک زن،

هاجر

بگذاری

و آنقدر سعی کنی

تا خدایت تو را بپذیرد.😉

من زنم❣....

بهشت زیر پای مادر است...😇

روح انسان از درون من به او دمیده میشود...☺️

هر روز پاسداری من از کودکم،👶

ثوابی عظیم دارد.😍

اگر یک ساعت همسرم، با محبت و انس با من باشد💞،

و به من خدمتی کند💓

برای او برابر با هزار سال عبادت است..👌

عفت من😌

سرمایه الهی من است.☝️

من‼️

چرک نویس هیچ احساسی نمیشوم!!!😳

من همان زنم❣

که نجابتم😍

قیمتم را از یک دنیا بالاتر میبرد.💕

من عاشق سوره کوثرم...💕

سوره اي كه گواهي ميدهد نسل پيامبر نسلي است كه از سلاله يك زن است. 💓

تقدیم به دوستان عزیزم 🌺🌺

👏 به افتخار خودتون 

🌸☘🌺🌺🌺🌺🌺☘🌸

دویدم من دویدم من دویدم من راه خیس از خاک خونه رو باز

صدای زنگ صدای زنگ خورد و بعد از شادی بال پرواز

در اومد باز دراومد باز از شوق اون کوچه و شوق دریا

لبم خندون سرم سرمست گریه یادم نیست اشک و آه و غم

دور ازین کوچه دور ازین خونست

دلامون از شوق بارون از شوق برفای روی ناودون گرم

باد و بارون دریا موج آروم کرسی داغ و شاتوتا تو باغ دراومد

حال ما خوب چایی دور آتیش غنچه روی شاخه میگه باز بهار اومد

پریدم من پریدم من از خواب خاطرات کودکی دیدم

نه زنگی هست نه رنگی هست نه بوی باغ و بوم برفی هست

همه سرگرم شهر پر قدم خونه ها سردن شوق شادی نیست

بهاری نیست تنگ ماهی نیست عشق و آرامش تو خونه جاری نیست

باد و بارون دریا موج آروم کرسی داغ و شاتوتا تو باغ دراومد

حال ما خوب چایی دور آتیش غنچه روی شاخه میگه باز بهار اومد

لالا لالا لالا لالا

᪥࿐࿇🌺✶﷽✶🌺࿇࿐᪥ ‌ 💠دخترخانوم  عزیز ! 💠آقا پسر خوشتیپ ! 👌لطفا ڪنار آینہ اتاقت بنوی ...

اره کل دیش ماهواره رو چرخوندی اونور😶♀‍🤦🏻😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اره کل دیش ماهواره رو چرخوندی اونور😶♀‍🤦🏻😂

😂😂😂😂😂

دیدم 

فضا داره خیلی رمانتیک میشع 

#عفیفه‌‌‌🌙

#جذآب‌ترینای‌زندگی‌بانو‌🥰

این‌داستان!😍

#مهریه‌بـآنو😌♥️

..

{🌈} حضرت‌‌زهراشنید‌پیامبر‌

مهریه‌شون‌روچهارصد‌درهم‌قرار‌داده

{🌸} عرض‌ڪرد :

پدرجان‌!مهریه‌دختران‌مردم‌رادرهم‌و

دینارقرارمیدهی‌و‌مهریه‌مرانیز؟!🥺

#اینجارو😉😍↓

{🍓} ازخدابخواهید‌‌ڪه‌مهریّه‌مرا..

#شفاعت‌گنهڪاران‌امـتت‌قراردهد(:🙂✨

{🌊} جبرئیل‌همان‌لحظه‌فرودآمد

درحالی‌ڪه‌دردستش‌ابریشمی‌بود‌ڪه

روی‌آن‌نوشته بود "

خداواند #مهریـه‌فاطمه‌زهرا را

شفاعت‌گنهڪاران‌امّتش‌قرارداد "

{🔮}بعد‌هافاطمه{س}وصیت‌ڪردڪه

هنگام‌رحلت‌آن‌رادر‌ڪفنش‌بگذارند

و فرمود : چون‌صبح‌قیامت‌شود

این‌ابریشم‌رابلند‌میڪنم‌وبرایِ

گنهڪاران‌امّت‌پیامبر

#شـفاعت‌میڪنم!(: ^♥️

جانم‌فدای‌این‌بآنـو🙂☔️

همـراه بسیـار اسـت،امـا همـدمے نیسـت

مثـل تمـام غصـہ‌هـا ایـن هـم غمے نیسـت

دلبستـہ‌ انـدوه دامـن‌گیـر خـود بـاش

از عـالـم غـم دلـربـاتـر عـالمے نیسـت

فاضـل‌نظـرے# 💎📻♣️🎴

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!