2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19737 بازدید | 3561 پست
در کارگه کوزه‌گری رفتم دوش دیدم دو هزار کوزه گویا و خموش ناگاه یکی کوزه برآورد خروش کو ک ...

گر مِی نخوری طعنه مَزن دستان را

بنیاد مَکُن تو حیله و دستان را

هرگز غره مَشو بِدان که مِی می نخوری؛

صد لقمه خوری؛ که مِی غلامَست آن را...!

خیام#   

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

خبر داری که شهری روی

ِلبخند تو شاعر شد؟

چرا این‌گونه، کافر گونه

بی‌رحمانه می‌خندی؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جانانم
امروز به خاطر شعر،
فردا،
به خاطر عشق،
و روزهای دیگر
به هربهانه ای باید تو را خواست...🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
‌❣ ‌تو تنها می‌توانی آخرین درمان من باشی و بی‌شک دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم

مرا میشناسی بقیعم

منم قبله گاه غریبان

مرا میشناسی بقیعم

که با اشک و آهم چراغان😭

حاج میثم مطیعی 

خدانگهدار نی نی سایت👋

فشار آرام دستانش را

دوسـت دارم

وقتی که مردانگیش را

به رخ انگشتانم می کشد…

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

مرا میشناسی بقیعم منم قبله گاه غریبان مرا میشناسی بقیعم که با اشک و آهم چراغان😭 حاج میثم ...

نیست روزی که دلم از ستمت خون نشود
چون تغافل ز تو بینم همه‌دم، چون نشود؟

فاش گویم که اگر دشمن جانم گردی
از دلِ خون‌شده‌ام مهر تو بیرون نشود

خون من ریزی اگر، زنده‌ی جاوید شوم
هرکه جان داد به سودای تو، مغبون نشود

گاه‌گاهی به نگاهی کُنَدم شاد ز مهر
سببی ساز خدایا که دگرگون نشود

«عندلیبا»! گر از اینگونه وفا پیشه کند
بعد این دارم امیدی که دلت خون نشود

کاربرhadis133هستم 😃🖐

متفرق بشید بریم دو دقه چرت بزنیم 😶

من چشام داره میره 😂♀‍🤦🏻

نیام ببینم ده صفحه رفتین جلوووو 

😒😒😒

. چهار ویتامین برای زندگی زیبا

.️شادی

.️سلامتی

.️شانس

.️عشق

زندگیتان سرشار از ویتامین.😁🙏❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
ایچیب شارابی.... هر گجلر اوز اوزمی.. مست الدیم من.. سنی نیه سِودیم؟؟ بلکه دَه اوز طالِعیمَه قصد ...

به به 💓💓💓

متفرق بشید بریم دو دقه چرت بزنیم 😶 من چشام داره میره 😂♀‍🤦🏻 نیام ببینم ده صفحه رفتین جلوووو&nbs ...

من که تازه از خواب بلند شدم😁

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
خوش به سعادتت😭😭

حسیــــن جان 

حاجت هر که در این مــاه بود "حــــج" اما

دل ما را طلب "کــــــرب و بلا" تسکین است...

ملک المــوت برو زحمت بیهوده نکش!

زنده ماندیم اگر بعد محـــــرم، برگرد

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
نیست روزی که دلم از ستمت خون نشود چون تغافل ز تو بینم همه‌دم، چون نشود؟ فاش گویم که اگر دشمن جانم گ ...

دامن کشان رفتی دلم زیر و رو شد😭

چشم حرامی با حرم روبرو شد

بیا برگرد خیمه ای علمدارم

مرا تنها نگذار ای کس و کارم😭

کربلایی حمید علیمی 

حاج محمود کریمی 

خدانگهدار نی نی سایت👋
دامن کشان رفتی دلم زیر و رو شد😭 چشم حرامی با حرم روبرو شد بیا برگرد خیمه ای علمدارم مرا تنها ...

واییییی 

من عاشق این مداحیم 

عاشقشممممممممممممممممممممممم😭😭😭😭😭😭

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�