2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19741 بازدید | 3561 پست
رفت قلبم  ضعف کردم  واسه خندت بس که شیرینی 😁

عشقم❤

اخه چشمات دیونه خونتست 

😁

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نکنه من قلبم بدتره با کوچکترین صدایی میره رو هزار😥  سعدی اندر کف جلاد غمت می گوید  ...

ای جونم تپش قلب داری؟؟

من مشکل از بچگیم باهامه یه جورایی عادت کردم دیگه بهش 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

وقتی میگم دوست دارم  هر لحظه هر کجا تا آخرین نفس  یعنی نبود تو برلی قلبم من میسازه یک قف ...

تو زیباتر از آنی
که بر شانه‌هایت
تنها ملیله‌دوزی موریانه‌ها بیفتد
به مدد عشق
از گور بیرونت خواهم کشید
تو نمرده‌ای، فقط دیوانه‌تر شدی.

کاربرhadis133هستم 😃🖐
مه دخت فریبای پریوش تو کجاییی  از من شده ای خسته و از عشق فراری  من پای تو ماندم  ...

منتظرت بودم منتظرت بودم 

آن شب جان فرسا من بی تو نیاسودم 

وه که شدم پیر از غم آن شب و فرسودم 

منتظرت بودم منتظرت 

بودم 

داریوش رفیعی

چقد نفسی تو  میمیرم بی تو  اینو بخون واسه من زود باش 😂😂😂

عشق جذابم 

بازم از فکر چشمات پریده خوابم 

عشق جذابم 

وجودت شد دلیل این حس نابم 

😍😍😍😍

اونو یادم نمیاد

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
♥♥♥♥♥♥♥♥ بهترین جای دنیاست آغوش چشمانت آن جا که دلم رؤیا به پا می‌کند در حصار لب‌هایت به ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

‌ تو زیباتر از آنی که بر شانه‌هایت تنها ملیله‌دوزی موریانه‌ها بیفتد به مدد عشق از گور بیرونت خواهم ک ...

اینو میدونی که شدی دار و ندارم 

من آمارتو دارم 

آخه با تو پر از حس قشنگ عاشقونم 

آخه اومدی توی زندگیم آروم جونم 

آره عاشقمممم یار 

تویی تو تنها دلدار 

همیشه تو قلبت اسم منو نگه دار 

قلبت--نفس 🤣🤣

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

در کارگه کوزه‌گری رفتم دوش

دیدم دو هزار کوزه گویا و خموش

ناگاه یکی کوزه برآورد خروش

کو کوزه‌گر و کوزه‌خر و کوزه فروش

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

گردون نِگَری ز قدّ‌ِ فرسودهٔ ماست،

جیحون اثری ز اشکِ پالودهٔ ماست،

دوزخ شَرَری ز رنجِ بیهودهٔ ماست.

فردوس دمی زِ وقتِ آسودهٔ ماست

💕💕💕💕💕💕💕

جای اشعار خیام خالی بود تو این تاپیک☺

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

آسمانش را گرفته تنگ در آغوش

ابر، با آن پوستین سرد نمناکش

باغ بی برگی

روز و شب تنهاست

با سکوت پاک غمناکش

ساز او باران، سرودش باد

جامه‌اش شولای عریانی ست

ور جز اینش جامه‌ای باید

بافته بس شعلهٔ زر تار ِ پودش باد

گو بروید، یا نروید، هر چه در هر جا که خواهد،

یا نمی‌خواهد

باغبان و رهگذاری نیست