2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19812 بازدید | 3561 پست
اااا  نگاهههه  چقدر حسودههههه😛😛😛 میام  شتکت میکنماااا

نموخوام

شتک کلمه منه

تو داری هویت منو میدزدی  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

خیلی خوبیییییییییی

فدات خوبی از خودته😂😍❤👋نتیجه شپشا رو اعلام میکنم بهت🤣🤣🤣

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چنان دوستت دارم که کاش کسی این گونه مرا دوست می داشت...

من دوست دارم

من خیلیا رو دوس دارم اما متوجه نمیشن هیچوقت...!

جسارت نمیکنم عزیز دلم هیچ‌وقت 😘😘 راحت باشین  اعتصامی هم انلاین میشه چند تا میکوبه روی رون پ ...

😂😂😂

چی بگم اون آخر سکته میکنه اینجا  دور از جونش 

یا اینکه چند نفرو سکته میده 😄

جانم تو‌چی میخوای عزیز دل آجی  نفیسه جون داره نویسنده میشه باید کمکش کنیم دیگه 😍😍 بعد حقوقش ...

نههه من خسیسم 

گفته باشم 

هیچی 

به کسی نمیدم ..دلتو صابون نزن 😂😂😂

میخوان با پولش برا خودم 

جهاز بخرم 

شوهر کنم 😂😂😂😂😂😂

وایی خاک عالم😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
من دوست دارم من خیلیا رو دوس دارم اما متوجه نمیشن هیچوقت...!

یکی می‌گفت:
یه روز بدونِ این‌که بدونیم باهم آخرین حرفارو میزنیم و بعدش دیگه همدیگه‌رو نمی‌بینیم!

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ن پارتی میگیرم با عشقت بیا برقص  عروسی و دورش خط قرمز کشیدم 😋😁😙

پایه ام🤣🤣🤣👋کی میگیری...بیام برقصم..یه ماه زودتر بگو لباس بخرم..اریشگاه هم برم😂کادو هم میخوای🤨🤨😂😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

انصافه دارم میپزم الان😭😭😭😢😔

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
نه نرفتم خصوصی😍😍😍😍😍فدا مداااا 

قربانت😍❤👋تو خصوصی به صورت ویژه احوالت رو پرسیدم😍😂

@benimai  

این پستمو ندیدیااااااا::::

میگماااااا

منو کی از پلولشگاه گرفتین؟همیشه این سوال ازارم میداد

اخه من اجی نفسم  

این همه  تند مرو   شعر مرا خسته مکن من که در هر غزلم سوی تو راه آمده ام...

نفس مِن بععععععد من ایموجی غمگین استفاده کنم با دمپایی ابری بزن تو دهنم😐

با هر که به غیر از غم‌ تو‌ فاصله دارم
با من بنشین با تو‌دلی یک دله دارم

سر می‌رود از دست همه ی حوصله ي من
یعنی که برای تو فقط حوصله دار

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

باشع منتظرم    

😂😂😂😂

نموخوام شتک کلمه منه تو داری هویت منو میدزدی    

اا واقعا 

نمی دونستم اینو جدا 

نخیرر 

من نفیسه خانم 

گل گلاب هستم 😎

هویت دارم مثلل 

ماهههه

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
یکی می‌گفت: یه روز بدونِ این‌که بدونیم باهم آخرین حرفارو میزنیم و بعدش دیگه همدیگه‌رو نمی‌بینیم!

و بعدش دیگه هیچوقت جواب نمیدن!

میرن وم ا میمونیم تنها

چ بیرحمانست نه؟!