2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19800 بازدید | 3561 پست

یــــڪ قـــطــره ۍ آبـــمـ 

کـــہ در اندیــشـہ ۍ دریــا 

افتــاده امـ و بایــد بپــذیــرمـ 

که بمـیــــرمـ

🎲💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر چاق شدی😕😕 یکم لاغر کن بابا انگار 18 چرخ میخواد رد شه🥴

هر هر 

برو بابا باربی ام چی فکر کردی 😝

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
تا اعضای این تاپیک هست البته که خوبم  مگه میشه یاسمن خانم و دید و حال دل بد بود  ❤😘😘😍 ...

فدای تو دوست جونم 😍😘.🌼

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
و برکاته 😁📿 الان اومدم ندیدمش فعلا 

😁

اهوم ..دیدیش سلام منو بهش برسون 😊

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
زمان هیچ گاه دردی را درمان نکرده است. این ما هستیم که به مرور به درد ها عادت می کنیم. گفتم دیگه 😂 ...

دیر گفتی نافاس دیییییییر گفتییییی😭😭😭

البته زیادم دیر نیست آدرس بدم خدمتتون؟😶😶😶😶

با هر که دلم ز عشق تو راز کند
اول سخن از هجر تو آغاز کند

از ناز دو چشم خود چنان باز کنی
که‌آن دم زده لب به خنده‌ای باز کند

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

این خیلی برام اشناست 😁😁😂😂😂

برای منم بچه پررو 😒😒😂😂😂

کپی نکن 😒😂😂نوشته هات معرکه اس خودت بساز ..خودت جمله درست کن ...خودت یه متن حتی کوچیک متولد کن 

بزار برامون جدید باشه 😍😍😍😘😘😘

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

😁 اهوم ..دیدیش سلام منو بهش برسون 😊

چشم خانووم..بزرگی تو میرسونم😄

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
بی بلا و پر نور😍 دل را قرار نیست مگر در کنار تو …

نیست مرا جز تو دوا
یار جگر گوشه ی من...

🥰🥰

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
هر هر  برو بابا باربی ام چی فکر کردی 😝

اره جون عمت😝

هر بار میخوای بیای همه کلی باید بکشن کنار تا تو رد شی😝

انگار 18 چرخ میخواد رد شه🥴

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
برای منم بچه پررو 😒😒😂😂😂 کپی نکن 😒😂😂نوشته هات معرکه اس خودت بساز ..خودت جمله درست کن ...خودت ...

چشمممم🥰

چشم خانووم..بزرگی تو میرسونم😄

ممنون🥰