2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19923 بازدید | 3561 پست

من آن گلبرگ مغرورم، نمی‌میرم ز بی آبی 

ولی بی دوست می‌میرم در این مرداب تنهـایی

♣️💎♣️💎♣️💎♣️💎♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در دلش مـهرتو بود اما به لـب انڪار ڪرد 

شـیخ تا چشـمش به تو افتاد، استغـفار ڪرد 

گفت باید دورشد،  از دام شیطـانِ رجیـم 

دوستت هـرگز نخواهم داشت را تڪرار ڪرد 

از گـزندت ایمنـۍ مۍخواست دور خویـش را 

با نمـاز و روزه و تسبــیح خود دیـوار ڪرد

اۍڪه دلسـنگی و دلتنـگی نمۍباید مگـر !؟

تا ڪه فرصـت هست اندیشـه به حـال زار ڪرد 

جای این دیـوار های تفـرقه انداز، ڪاش 

شهر را نقاشـی ِگیـسوی گنـدم زار ڪـرد 

رفته ای از دیده باید با چه رویی جمله‌ی.. 

مانده ای در قلـب من محفـوظ را اقـرار کرد 

سید_مهدی_نژاد_هاشمی# 💎♣️💎♣️💎♣️💎♣️💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
ای کلک  اینارو واس کی نوشتی  واس من با مداد سیاه نوشتی😕

اینا رو همسرم نوشته ..خط من که خرچنگ قورباغه س 😕

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

تـو همـانے ڪہ دلـم لڪ زده لبخنـدش را

او ڪہ هـرگـز نتـوان یـافـت همـاننـدش را

منـم آن شـاعـر دلخـون ڪہ فقـط خـرج تـو ڪرد

غـزل و عـاطفـہ و روح هنـرمنـدش را

از رقیبـان ڪمیـن ڪرده عقـب مے‌مـانـد

هـر ڪہ تبلیـغ ڪنـد خوبے دلبنـدش را

مثـل آن خـواب بعیـد اسـت ببینـد دیگـر

هـر ڪہ تعریـف ڪنـد خـواب خـوشـآینـدش را

مـادرم بعـد تـو هے حـال مـرا مے‌پـرسـد

مـادرم تـاب نـدارد غـم فـرزنـدش را

عشـق بـا اینڪہ مـرا تجـزیـہ ڪرده‌سـت بـہ تـو

بـہ تـو اصـرار نڪرده‌سـت فـرآینـدش را

قلـب مـن مـوقـع اهـدا بـہ تـو ایـراد نداشـت

مشڪل از تـوست اگـر پـس زده پیـونـدش را

حفـظ ڪن ایـن غـزلـم را ڪہ بـہ زودے شـایـد

بفـرستنـد رفیقـان بـہ تـو ایـن بنـدش را

منـم آن شیـخ سیـہ روز ڪہ در آخـر عمـر

بیـن موهـاے تـو گـم ڪرد خـداونـدش را

💎💠🔷️💠🔷️💠

یا مشکل ارسال پیام از دل ما بود
یا منبع گیرنده ی قلب تو خراب است

زاییده ی دردیم و به بار آمده ی عشق
در مکتب ما عشق فقط حرف حساب است

یک جمله بگو دلبرکم حرف دلت چیست
عاشق شده این شاعر و دنبال جواب است

الهی و ربی من لی غیرک
شبای قدر ❤

اگر شب ها همه قدر بودی 

شب قدر بی قدر بودی☺

سعدی 

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

@00نازلی00  

@ماه_تنها  

@khoday_mer3p  

@benimai  

@مهریماهم  

http://www.teh-dl.ir/32493/دانلود-آهنگ-افشین-آذری-حضرت-عشق.html

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

تو بری دووم نمیارم بدون تو یه روزم من میترسم آخرم بی تو از این دوری بسوزم

تو بری تنهایی بدجوری تو این خونه میمونه باید عکساتو بغل کنم تو تنهاییم دیوونه♪♪♫♫♪♪♯

تو بری بارون نمیاد دیگه کاش بشه با اون روزا بازم بشه دیدت

تو بری قلبم میگیره برگرد ببین این دستامم از دوریت یخ کرد

الهی و ربی من لی غیرک

کنار تو چه آرومم، چه آرومی کنار من

تو چشمای تو آرومه چشای بی قرار من

تو می‌فهمی که خوشحالم، تو می‌فهمی دلم تنگه

تو می‌دونی که خواب من، کدوم شب هاست که بی رنگه

تو مثل آسمون ساده، مث پرواز آزادی

مث دلبستگی امنی، مث لبخند آبادی

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
واقعا  چه زیبا 🌹

راستی اهل سنت هم شب قدر رو برگزار میکنن؟

کنار تو چه آرومم، چه آرومی کنار من تو چشمای تو آرومه چشای بی قرار من تو می‌فهمی که خوشحالم، تو می‌ ...