2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19923 بازدید | 3561 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهد به سر آید شب هجران تو یا نه؟ ای تیر غمت را دل عُشاق نشانه ... شیخ_بهایی#  

شما هم این چند کامنت و نزارید من حس میکنم تاپیک دورهمی هستم نه شعر 😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

- عاشقتم... وقتی اینو گفت، دیگه بقیه حرفاشو نشنیدم! کاش زندگی همون لحظه‌ای که آدما به هم میگن "دوستت ...

ایکاش اونی که دوسش دارم بفهمه 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

خاکی دلم به گرد وصالش کجا رسد

سرگشته می‌دود به خیالش کجا رسد

چون آفتاب سایه به ماهی نبیندش

دیوانه‌ای چو من به هلالش کجا رسد

خود عالمی پر است که سلطان غلام اوست

چون من تهی دوی به وصالش کجا رسد

فتراک او بلندتر از چتر سنجری است

دست من گدا به دوالش کجا رسد

تا در لبش خزینه همه لعل و گوهر است

درویش را زکات ز مالش کجا رسد

تا صد هزار دانهٔ دلها سپند اوست

عین الکمال خود به کمالش کجا رسد

عشقش چو آفتاب قیامت دل بسوخت

عشقش قیامتی است زوالش کجا رسد

خاقانی اینت غم که دلت نزد او گریخت

نظاره کن ز دور که حالش کجا رسد

خاقانی

- چرا رنجم می‌دهی ؟!

+ چون دوستت دارم !

آنگاه او خشمگین می‌شد :

- نه، دوستم نداری. وقتی کسی را دوست داریم، خوشیَش را می‌خواهیم، نه رنجَش را !

+ وقتی کسی را دوست داریم، تنها یک چیز را می‌خواهیم : عشق را، حتی به قیمتِ رنج !

- پس، تو به عمد مرا رنج می‌دهی ؟

+ بله، برای این که از عشقت مطمئن بشوم !

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

وای ای جونم مرسیییییی از محبتت ابجی جیران نازنین😍😍😍😍😍😍

خواهش میکنم نازنینم الله خلیچ یا اکحیله 

❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خواهش میکنم نازنینم الله خلیچ یا اکحیله  ❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀

😘😘😘😍😍😍😍🧡🧡🧡🧡🤩🤩🤩🤩

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

شعر خسته تراز شب

فرو میریزداز سر انگشتانم....!

یعنی وقت آن است که

چشم بربندم وبه تو بیندیشم ....

سر تیتر درشت

روزنامه های فردا

مردی ست شاعر که  

هزار و یک پرنده کاغذی

از قفس آزاد نمود ...

حرف های کوچکی در زندگی هست

که حسرت های بزرگی بر دلت می گذارند

جملات ساده ای در زندگی هست

که آرزوی دوباره شنیدنشان

که حسرتِ یک بار دیگر تکرار شدنشان

اشکت را در می آورد

دلت می خواهد بشنوی شان

از زبانِ همان کس که می‌خواهی

اما او نیست که دوباره برایت بگوید ...

حرف های ساده ای هست که آرزوهای بزرگت می شوند

دوست داری یک بارِ دیگر ، فقط یک بارِ دیگر بگوید :

" تابستان برویم سفر؟ "

بگوید : " با خودت سبزی بیاور "

بگوید : " نان هم فراموش نکنی "

" گلدان ها را آب بده "

بگوید : " راستی امروز کمی دیرتر برمی گردم ، گفتم نگران نشوی "

خیلی حرف های ساده را دیگر نمی شنوی

و حسرت دوباره شنیدن شان ، جانت را می گیرد

دلت می خواهد

درعمق خواب باشی

نصفه شب آرام بیدارت کند

و با صدای گرفته بگوید :

" یک لیوان آب برایم می آوری؟ "...

بابک_زمانی

شـــراب تلـخ بیاور که وقت شیـدایی‌ست

که آنچه در سر من نیست بـیم رسـوایی‌ست

چه غم که خلق به حسـن تو عیــب می‌گیرند

همیشه زخـم زبان خـون‌بهـای زیبایی‌ست

اگر خیـال تماشاست در سـرت بشتـاب

که آبشـارم و افتادنم تماشایی‌ست

شباهت تو و من هر چه بود ثابت کرد

که فصـل مشترک عشق و عقل، تنهایی‌ست

کنون اگرچه کــویرم، هنوز در سر من

صدای پَر زدن مـرغ‌های دریایی‌ست

فاضل-نظری# 💎♣️💎♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

همواره عشق بی خبر از راه می رسد

چونان مسافری که به ناگاه می رسد

وا می نهم به اشک و به مژگان تدارکش

چون وقت آب و جاروی این راه می رسد

حـسین‌منـزوے# 📻🎴♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
دارم اینو گوش میدم ❤😶 https://musictarin.com/download-single-track/2446.php

داشتم اهنگو پیدا میکردم من ترک نیستم ولی اهنگ بسیار زیبایی هست ملودیش خیلی قشنگه گوش بده دوست جان❤😍

https://behmelody.info/?p=1958

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز