2777
2789
عنوان

دوست پسرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 27 پست

😂 😂 منو شوهرم از این تجربه ها داریم شوهرم همیشه سکته میزنه بدبخت تا وقتی بیام بیدار میمونه دوست پسرتم الان خوابیده

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم خواب باشه

اره خوابیده نگران نباش حالا خوبه گوشیش اف شده من یه بار تا ساعت 8 گوشیم روشن بود حالت خواب نداشت بدبخت شوهرم (دوست پسرم بود) سکته رو زده بود تا 8بیدار بود اخرشم کلی دعوام کرد الب این بود زنگ زده بود من تماس جواب داده بودم ولی خواب بودم چیزی نگفته بودم 😂 فکر کرده بودم تماسش زنگ ساعته اینا عادیه من زمان دوستی کلی رو چت خوابیدم کلی پشت تلفن 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

[QUOTE=150296629]منم دوست بودم هیو وسط چت شوهرم غیب شد😑 من شماره خونشونو داشتم ولی ترسیدم زنگ بزنم .نگو گوش

خب احتمال شما هم رد میشه😂 اخه ساعت 4صبح کی میاد تو تخت گوشی بزنه 

😐اسی شاید دزد آمده خونشون این مقاومت کرده کشتنش هان؟ 😂 قسمتی از فیلم هندی 

حالا چه جوری بعد 4روز پیدات کرد؟