2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 حداقل خوشتیپه ؟

خوب بود ظاهرش ولی خب من اصلا تو این فازا نبودم با بدبختی مستقیم و غیر مستقیم جواب رد دادم اونم دیگه رفت از اونجا 

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
الان دیگه به هیچ کدوم.شاید ادم خوبی باشه.؟همه که نباید شوهرای دکتر ومهندس داشته باشن .

اره به خدا تو این دور و زمونه طرف مقابل اخلاقش خوب باشه بقیه چیزا از لحاظ مادی آنچنان مهم نیست

الان دیگه به هیچ کدوم.شاید ادم خوبی باشه.؟همه که نباید شوهرای دکتر ومهندس داشته باشن .

گلم شوهرم نیست که من با همکلاسیم نامزد کردم

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
نه ابدا 

ببین اعتراضی به شوهرت نکردی؟راستش جاری منم راحته .در حد شوخی وحرف وخنده ولی من با برادر شوهرم سرسنگینم .پارسال به شوهرم گفتم بهتر شد اما الانا بازم جور شدن.نمیدونم شاید من حساسم ولی دوست ندارم

🙊🙊🙊🙈🙈👀