2821
2789
عنوان

خواستگار دكتر🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4611 بازدید | 252 پست
مرسي كه انقد خوب و دقيق نظرتو گفتي  بقيه دنبال حاشيه بودن  يكي از نظرات صحيح رو شما ...

قربونت عزیزم واقعیت رو گفتم

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دکتر می‌خوام 😫

يكم سخته به نظرم منظورم بودن با يك دكتره

ولي ايشالا گيرت بياد بهترينش

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...
يكم سخته به نظرم  ولي ايشالا گيرت بياد

فان# 😅😍❤

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
نه😂😂😂😂 خداییش اینا راس میگن

کدومو😅😂

سرکار گذاشته تاپیک های قبلش شونصد ها دوست پسر داره همه تاریخ ها هم دو هفته سه هفته هس😏ولی فانتزی هات باحالن دوست داشتم

💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد💚 به نیت خوشبختی و موفقیت برادرم انشالله حاجت روا بشید🧡
عهههه یادمه یه خواستگار عجیب الخلقه هم داشتی که میبردت جهیزیه میخرید تروخدا بگو اون جی شد؟؟؟😁😁

اره عزيزم همينجا بچه ها گفتم عجيبه و مشكوك منم فرداش بلاكش كردم همين

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...
دقیقا حداقل تاپیکای قبلیتو پاک کن دختر خوب😂

عزيزم نيازي نيست چون دروغ نميگم كه بترسم

ممكنه ٥ تا خواستگار همزمان باشه

ايرادش چيه؟

تایمی که سرکاره بهش پیام بده دیگه هر وقت سرش خلوت شد خودش یا زنگ میزنه یا پیام همینجوری ولش نکن ...

من فقط عهد كردم پيش خودم كه يكبار زنگ بزنم در روز

حالا بخاطر تو يه پيامم ميدم به اضافه يكيار تماس

چه حوصله ای دارن ملت چه بیخودی باهاش همدردی کردیم خخخخخ

البته هر کسی با خودش مربوطه که بعد جدا شدن دوباره وارد رابطه جدید بشه،

و ممکنه هم پیش بیاد ولی با این سرعت !

یکی دیگه هم بود بساز بفروش بود

من فقط عهد كردم پيش خودم كه يكبار زنگ بزنم در روز حالا بخاطر تو يه پيامم ميدم به اضافه يكيار تماس

به نظر من بذار اون زنگت بزنه اون بیاد سمتت... تو نزن 5بار اون بزنه تا یه بار تو بزنگی

با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️
ببین فحاشی یه دختر اونم به یه آقا وحشتناکه من کاملا بهش حق میدم شوکه شده باشه از رفتارت در مورد سر ...

بهم گفت بيا همينجا پيش خودم كار كن

به نظرتون قبول كنم؟ يكم راهش دوره ولي ميتونم برم

😂😂😂 منم بی اعصاب میشم دیگه هیچیم دست خودم نیست باید برم سراغ مطلب درمورد کنترل اعصاب فایده ندا ...

دكتر بريم يا زوده؟ خواهر من قرص اعصابم ميخورم بدبختي