2777
2789
من نمیدونستم کدوم مارک خوبه سیسمونیه یه بسته کوکومی داد مامانم دوباره یه بسته مولفیکس خریده  خ ...

كوكومي خوب نيس

مولفيكس و ماي بيبي الان تو اين شرايط اقتصادي بهتره

اگه ميتوني پريما بگير

يه پوشكي هم هست ب اسم هپي لايف ك فقط جانبو مياره اونم خوبه

تورو خداااااااا لايك نكنين

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه ندارم ولی برای بچه های خواهرم این مارک هارو استفاده کردیم عالی بودن

کانفی بی بی..پمپرز..مولفیکس

ناگفته نباشه مولفیکس سایز ۱ و۲ خوب بود ۳بد نبود ولی از سایز ۴خیلی بد بود برای ما

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
خخخخ بیمارستان های خصوصی آره ولی دولتی ازین کارهانمیکنه

من خصوصی بودم پوشکم ندادن قبل رفتن اتاق عمل گفتن پوشک و لباس بدید واسه بچه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من بچه ندارم ولی برای بچه های خواهرم این مارک هارو استفاده کردیم عالی بودن کانفی بی بی..پمپرز..مولف ...

مرسی عزیزم از توضیح خوبت🌹

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
😅😅😅 پسر اولم به مایبیبی حساسیت داشت میترسم اینم بسوزه

خیلیا گفتن بچشون بهش حساس بوده ولی دختر من حساسیت نداشت توشم راحت بود هنوزم همون مارک استفاده میکنم یعنی اصلا چیز دیگه نگرفتم ببینم کدوم بهتره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
مرسی عزیزم از توضیح خوبت🌹

فدات گلم🌷❤

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
من خود بیمارستان یه بسته مای بیبی به پسرم داد یه بسته پوشکم به خودم

والا بیمارستان من از این کارا نکرد که هیچ یه چیزایی هم اجباری بهمون میفروخت😂

من خصوصی بودم دادم بهم 

عزیزم منم خصوصی بودم ، بیمارستان شفای تبریز

ولی هیچ چیزی ندادن

می اومدن بچه رو که میبردن برای تعویض پوشک ازمون پوشک میخواستن