2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 175 پست
با خانوادش مشکل داره  بله ازدواج میکنید ولی پدرتون اوایل راضی به این وصلت نیست

من داداشم کی زن میگیره؟ چجور دختریه؟ شاغله یا خانه دار

و کی معزفی میکنه؟

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا بگو اونی که تو ذهنمه چجور شخصیتی داره حسش بهم چیه؟ و اینکه ممکنه همو ببینیم؟ اگه دیدیم بعد از ...

کسی ک تو ذهن شماس ادم درونگرایی هس ...در ظاهر خوبه اما در باطن یه اخلاقیاتی داره ک بعدا باعث رنجش شما میشه ...حسم راجب ازدواج شما خداروشکر خیلی خوبه خوشبخت میشید 🌼

بله ازدواج میکنید اما ن ب زودی ...رفتار خانواده هم تا حدودی میشه گفت خوبه بستگی ب خودتون داره .

ممنون عزیزم😘 باهاش خوشبخت میشم؟ توزندگی بهم پایبندووفادارخواهدبود؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
منم دوازدهمم🤣🤣

😑

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
کسی ک تو ذهن شماس ادم درونگرایی هس ...در ظاهر خوبه اما در باطن یه اخلاقیاتی داره ک بعدا باعث رنجش شم ...

ممنون عزیزم

فقط بنظر شما من کی ازدواج میکنم؟

آشناست یا غریبه؟

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤
من دارم برای بارداری اقدام میکنم دوست دارم دختربشه...به نظرت خدا بهم یه دختر سالم و صالح میده؟

بله عزیزم صاحب دختر میشی اما بارداریت ب این زودی نیس یکم طولانی میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز