2777
2789
ی دیقه قبل میومدی قورتت میدادن  😂😂

خوندم کامتنا رو..برا همین گفتم دعوام نکنید😅😅😅

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا شروع کنم؟

آخه من هیچی بلد نیستم .از این اصطلاحاتی که میگین...

ولی میخوام یاد بگیرم...از کجا سروع کنم؟

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
ارع واقعا ولی من در حضور شما جسارت نمیکنم شما بفرمایید😎

شما بلدی؟از کجا یادگرفتی؟

شما بلدی؟از کجا یادگرفتی؟

هیچی اولش تو سجام ثبت نام کردم مثلا اول شما ایزی تریدر رو از گوگل پلی دان کن بعد حساب جدید بزن میره واسه ثبت نام سجام بعد ک کد اومد برات با شناسنامه و کارت ملی برو پیش خوان دولت بگو کد بورسی برام بگیر من اینجوری ثبت نام کردم 

آخه من هیچی بلد نیستم .از این اصطلاحاتی که میگین... ولی میخوام یاد بگیرم...از کجا سروع کنم؟

ببینید من ی کانال دارم مطالب آموزشی می زارم اگه دوست داشتید میتونید عضو بشید

اولین قدم گرفتن کد بورسی هست

روشهای دریافتش زیاده این روش که میگم خدمتتون طبق تجربه خودم سریع ترین رشوه

برید سایت کارگزاری مهرافرین

ی قسمت داره تحت عنوان ثبت نام

اونجا باید فرم هارو پرکنید و مبارکتان رو عکسشو بار گزاری کنید

(موقع ثبت نام به شماره شبا حساب بانکی،نام شعبه،کد شعبه،نوع حساب و کد پستی نیاز دارید قبلش آماده کنید هاج و واج نشید)

بعد که ثبت نامتون تکمیل شد یک کد پیگیری از سازمان سپرده مرکزی میاد که اومد پیام بدید بگم چیکار  کنید

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
ببینید من ی کانال دارم مطالب آموزشی می زارم اگه دوست داشتید میتونید عضو بشید اولین قدم گرفتن کد بور ...

آهان مرسی...بعد چطور وارد کانالتون بشم؟

ممنون..من بهتون پیام میدم اینجا...اکه براتون زحمت نداره کمکم کنید..

مشکلی نداره،به ایدی که تو کانال هم هست پیام بدید هرجا ببینم پاسخ خواهم داد ان شاءالله

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
مشکلی نداره،به ایدی که تو کانال هم هست پیام بدید هرجا ببینم پاسخ خواهم داد ان شاءالله

ممنون..موفق باشید

خب عزیزم هر کی از شکم مادرش پروفسور در نیموده خب از ی جایی ادم شروع میکنه اینکه من ارزه اولیه رو عرض ...

من ب شماگفتم بیسواد؟؟؟!!گفتم تازمانی ک علم لازم رو بدست نیاوردی ورودنکن من خودم اینکاروکردم اشتباه کردم .کلی هم تاوان دادم 

ب هرحال موفق باشی 

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

گلی تاپیک بارداری تو عقد قفل بود گفتم اینجا بهت بگم

تو جوابم گفتی آش نخورده ودهن سوخته

خواستم بگم نمی‌خوام شعار بدم منم خیلی اذیت شدم تو اون بارداری مخصوصا که مامانم اعتقادات خاص خودشو داشت و به زور برا اینکه به بچم چیزی نشه خودشو کنترل میکرد چیزی بهم نگه منم که واقعا رابطه خاصی نداشتم مدام میخواستم بهش بفهمونم که کاری نکردم خلاصه خیلی برام سخت بود خودمم کار و ول کرده بودم که به عشق و حال زندگی برسم یهو با یه بارداری اینجوری غافل گیر شده بودم یه مدت افسرده بودم بعد زایمان، ولی بعدها به حکمت خدایا پی بردم به خدا الان از جونمم بیشتر دوسش دارم 

رو این حساب میگم نه تنها دهن سوخته نیستیم بلکه به هدیه ناب از جانب خدا هستن کاش ناشکری نشه البته منظور همسرتونو می فهمم واقعا

طفلیا خیلیا منتظرن خدا کمکشون کنه

من شیعم،حیدر آقامه