2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 89 پست
سوژین؟😶 آدمو یاده سوژه میندازه😲😓😂😂

خخخخ منظورم سورین بود

خدای خوبم دلم خیلی گرفته...یا رفیق من لا رفیق له...من حاجتمو از خدا میگیرم.. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
بنظرم خيلى قديميه آيهان قشنگ و به روزه ولى الهام نه

ممنون عزیزم،آنیا وهلن هم دوس دارم ولی فک کنم اونام قدیمی میشن

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ منظورم سورین بود

واییییی

منو باش دو ساعت ب اسمی ک وجود ندارع خندیدم⁦🖐️⁩😓😲😧😧😂😂😂😂

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
منم از اسمم بدم مياد معصومه ولى اسمت خيلى خوب و امروزيه 

اتفاقا اسم تو خوشگله😉❤

نمیدونم راستش خیلی از این بدم میاد ک تو شناسنامه ثبت میشه ک فلانی اسمشو اینطوری تغییر داده و اینا ،بعدم مامانم میگه اگه اسمتو عوض کردی فقط تو شناسنامه ت عوض میشه ما همون آوا صدات می کنیم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

الان شناسنامه م پره قسمت توضیحاتش،مامان و بابا و خواهر و همه عوض کردن و تو شناسنامه منم ثبته😂😂😂💔

یاسمن یاس یاسی  نازی

یاسین

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 
منم از اسمم بدم مياد معصومه ولى اسمت خيلى خوب و امروزيه 

معصومه اسم قشنگیه. من دوست دارم

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
یسوال،من اسم الهام روخیلی دوس دارم قدیمیه خیلی؟مشکلی داره اگه بزارم😒پسرمم اسمش آیهانه

با احترام به اسم الهام ولی بنظرم برای بچه های الان قدیمیه ولی آیهان زیباس..میتونی اسمایی که شبیه الهامه بزاری مثلا آلا..اِلِنا..اِلسا...المیرا..

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

نفیسا:گرانبها

بنیتا:دختر زیبای من

رستا:رستگار شده

خیلی از معنیشون مطمئن نیستم چیزی که یادمه نوشتم

از اسمای عام 

آوا

دریا

دنیا

من معنی اسم خیلی برام مهمه دعا کن من زود تر بچه دارشم اسم پسر و دخترم امادست😂😂😂😂

اخر همه اسمای مورد پسند من آ داره چون وقتی فامیلی کنارش قرار بگیره ه و ِنمیخوره اسم وفامیل جدا گفته میشه😍

با احترام به اسم الهام ولی بنظرم برای بچه های الان قدیمیه ولی آیهان زیباس..میتونی اسمایی که شبیه اله ...

خیلی ممنون عزیزدلم😘

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔