2777
2789
عنوان

پول برق خونمون چرا اینقدر زیاده ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 25 پست
برق تو ۳ ماه ۱۳۰ گاز ۸ دوره ۲۴۰ اومده بود امروز بردم پرداخت کردم خطمم دائمی نیست اعتباریه

چه خوب ، ما قبض هر ماه ۹۰۰ تقریبا میدیم با موبایلهامون و ....

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من سمت كرج هست پول برقش اومده٢٤٠هزارتومن ي زن تنهاست كولرخونش هم آبي هست بنده خدا با ي حقوق مستمربگيري وخرج ومخارج بيمارستان خواهرم كه سرطان داره؛ پول آب وبرق وگاز وتلفن نصف حقوقش ميره😢

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"
۲۲۸۰۰ پول برق اومده  کولر آبی

۲۲۸ یا ۲۲ ؟؟؟

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
مامان من سمت كرج هست پول برقش اومده٢٤٠هزارتومن ي زن تنهاست كولرخونش هم آبي هست بنده خدا با ي حقوق مس ...

آخی عزیزم انشالله خوب میشه 

منم موندم الان همه کولر و تی وی و یخچال و ...... چجوری ۲۰-۳۰ تومن میشه برقشون ؟ ما راحت ۹۰۰ هزار میدیم واسه قبض ها

خیلیییی زیاده با این وضعیت حقوقا

اره والا ، لجم میگیره😡

آخی عزیزم انشالله خوب میشه  منم موندم الان همه کولر و تی وی و یخچال و ...... چجوری ۲۰-۳۰ تومن ...

احتمالن كنتوراشون رو دست كاري ميكنن😑مامانم بنده خدا ديگه ميخوادشباهم كولر روشن نكنه بهش ميگم گرمت ميشه ميگه چاره اي نيست

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"
احتمالن كنتوراشون رو دست كاري ميكنن😑مامانم بنده خدا ديگه ميخوادشباهم كولر روشن نكنه بهش ميگم گرمت&n ...

نمیدونم والا 

من کولرم کلا خاموش نمیکنم گرممه ، لوازم برقی هم مایکرو و غیره خب استفاده میکنم 

ولی خب دوستمم دقیق عین منه استفادش ولی اون ۵۰ تومن میاد براش ،،،،، نمیدونم ، الان همه اینجا گفتن ۳۰-۴۰ تومن میدن