2777
2789
عنوان

من یه خواهر شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 39 پست

زیادی محبت نکن فقط همین. 

و اینکه اشتباه میکنی که اجازه میدی بیاد مانتوهاتو بپوشه.. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یک عدد عروسم و خیلیییی متنفرم کسی از اقوام شوهرم بم خوبی کنه دوس ندارم تو دلش بگ ببین براش چیکار کردمااا یا اینک تو دل شوهرم خودشو جا کنه بجاش رفیقم هی میگ من همش میخوام خونواده شوهرمو تیغ بزنم میزنگم میگم یدونه سیب زمینی میدی شب پس میدم بعد مادر شوهرم کلی وساسل میاره فلان مث من باش اما من دوس ندارم و متنفرم و کسی هم با چیزی خریدن یا کاری برام کردن تو دلم جا نمیش . فقط با دخالت نکردن حتی نظر کوچیکی ندادن جا میش بدم میاد تا نظر نپرسیدم بیاد نظر بده . خاک ب سرم کنن امروز امانم اومد خونمون خیار شستم بغلم تو اشپزخونه پا واستاده بود تعارفش نکردممم

چجوری اونجا بودی و میوه میچیده تو جاش و تعارف نکرده ینی خودش خورد ب تو نداد

داداشم میوه خرید بود شسته بود داشت خشک میکرد بذاره یخچال منم تازه وسط چیدن رسیده بودم دو دقیقه کار داشتم اونجا و بعد برگشتم

إنني لا أخبر أحدًا بك ، لكنكَ تفيض من عينايْ 🪐
یک عدد عروسم و خیلیییی متنفرم کسی از اقوام شوهرم بم خوبی کنه دوس ندارم تو دلش بگ ببین براش چیکار کرد ...

شما ببین چه مشکلی داری که از خوبی دیدن متنفری؟ منت و انتظاری نیست فقط احترام در برابر احترام. درضمن شوهر تو اول از دست اونا دراومده و یه عمر پسر اون خانواده بوده

داداشم میوه خرید بود شسته بود داشت خشک میکرد بذاره یخچال منم تازه وسط چیدن رسیده بودم دو دقیقه کار د ...

شاید حواسش نبوده شایدم ناراحته ک رفتی خونش به هرحال کارش بد بوده کسی ک خواهرشوهرش انقد بش خوبی میکنه نباید بی چشم رو باشه تو بزار ب پای اینکه حواسش نبوده و بیخیال بشو

شاید حواسش نبوده شایدم ناراحته ک رفتی خونش به هرحال کارش بد بوده کسی ک خواهرشوهرش انقد بش خوبی میکنه ...

چی بگم والا... ممنون

شما ببین چه مشکلی داری که از خوبی دیدن متنفری؟ منت و انتظاری نیست فقط احترام در برابر احترام. 

چون از ته دل کاری نمیکنن فقط بخاطر اینک ب بقیه بگن یا تو دلمون جا شن و اصلا راضی نیسن . نارضایتی بد تره

انگارماها گناه کردیم خدا بهمون داداش داده

خوبی کردن دوتا قانون داره اولا به هرکسی به اندازه لیاقتش خوبی کن وگرنه گستاخ میشه دومی وقتی خوبی میکنی انتظاری نداشته باش  وقتی خوبی میکنی انتظار داری فقط باعث اختلاف بیشتر میشه

اینو به تجربه بهت گفتم

اوکی شکر 

زنداداشم طبقه پایین خونه مامانم زندگی میکرد،خواهراش ازشهرستان اومده بودن پیشش من رفتم صداشون کنم بیان شام درخونه بازبودداشتن آجیل میخوردن تامنودیدن فوری گذاشتن توکمد😑😐نخورده نیستم همیشه خداتوخونه بابام پسته وآجیل بودمامانم کمخونی داشت بابام مدام میخریدواسش که ماهم میخوردیم ولی ازقایم کردنشون ناراحت شدم😇

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز