2777
2789
عنوان

گوشیمو دزدیدن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 71 پست
نه منظورم اینه ک اگه بگم باعث و بانی دزدی و فقرووو این کاربریمم مبارکه و دیگه ندارم    

اها😆😆

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولى بنظرم حتما شكايت كن ...من خيلى اطلاعاتى ندارم در اين باره ولى ميگن گوشى راحت پيدا ميشه از روى شم ...

منم گوشیمو ازم زدن شکایتم کردم الان نزدیک دوساله هیچ خبری نیس

کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی شه....💞
کدوم شهری استارتر؟

مشهد

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
🤦‍♀️😢

😭😭😭😭😭😭

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
الان از رو هوا داری مینویسی؟ 😂😂

گوشی شوهرم😭😭

ببخشید عزیزم میشه بگین با چه روشی ا وزن کم کردید؟؟  و اینکه چقدر طول کشید؟؟

سلام عزيزم با كالري شماري و پياده روي دوماه اول ١٧ كيلو و بقيش هم طي يك سال و خورده اي از دي ٩٧ شروع كردم

خداياشكرت....❤️ 
اى بابا    

تو ایران اگه یچیزی ازت زدن دیگه باید قیدشو بزنی پدربزرگ من طلافروشه ی عالم طلا ازش زدن چن سال پیش هیچ خبری نیس دیگه تموم شد و رفت

کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی شه....💞
مشهد

ایشالله پیدا بشه عزیزم

پیگیری میتونی بکنی...شاید پیدا شه

یکم دردسر وخرج داره

شاید پیدا بشه ان شالله

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152