2789
عنوان

کراش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 67 پست
بنظرم كار درستي كرد رفت به داداشت گفت،بالاخره دوستشهااا،خيلي بايد خيانت كار باشه يه بار اومد خونه دو ...

من روز اول بهش حتی اسمم نگفتم اون از اون پسرایی بوده که تا دختر بهش پیام میده به همه رفیقاش میگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😂😂پوکوندنش👊😂

اره بنده خدا😂😂هرچند باوجوده ذهنه مثبته بچه هاي سایت نیازي هم نبود حالا بگه گیمره یا نیست

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️ حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(

من روز اول بهش حتی اسمم نگفتم اون از اون پسرایی بوده که تا دختر بهش پیام میده به همه رفیقاش م ...

اگه اينجوري باشه خب كارش زشت بوده فكر كردم از سر غيرت اينكارو كرده😂

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
حالا هرچی ولی این که این دختر اینکارو کرد نباید راست میزاشت کف دست خانوادش شاید اتفاق بدی میوفتاد ای ...

با این نظرت موافقم ..‌‌..

ولی کار اسی درس نبود بادآبروی داداش و خانوادش بازی کرده خانوادشم حق دارن ....

اسی باید بعد شناخت ظرفیت طرف پیشنهاد میداد...

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
 من روز اول بهش حتی اسمم نگفتم اون از اون پسرایی بوده که تا دختر بهش پیام میده به همه رفیقاش م ...

عزیزم دیوار حاشا بلنده😂 میگفتی من نبودم 

من به خاطر شیطناتام با دوس پسرم مریض شدم دکتر جلو مامانم گفت دخترتون دوست پسر داره مواظبش باشید😂😂😂😂 

اما من زیر بار نرفتم تازه پرو پرو میگفتم بریم دکتر زنان😌

مامانم در آخر گفت دکتره بیشعور الهی گور به گور شه 

با اینکه میدونس قبلا دوس پسر داششتم😂😂

بزن زیر کار کرده و نکرده هیچکسم نمیتونه اثبات کنه

خودتو به،خودت اثبات کن! نه به هیچ کس دیگه ای.