2777
2789
عنوان

یعنی راسته😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 53 پست

بچه ها دکتر کی آمریکا هستن ایشون گفتن که فازه ۳،این واکسن تکمیل نشده هنوز که اونا اعلام کردن واکسن رو ساختن..میگفت خیلی از واکسن ها در مرحله۳شکست میخورن.فقط نزدیک به۱۰۰نفر این واکسن رو داخل مرحله۳زدن که خیییلی کمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه بده ادمایی مثه شمازیادشدن.همش انرژی منفی

حقیقته خب، من پارسال دوتا واکسن انفلونزا خریدم ک جفتش تقلبی بود، الان تا مسئولان 

و آقا زاده هاهستن واکسن میرسه ب منوشما اخه 😔 

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️ 

اتفافا من شنیدم خیلی از واکسن های قبلی هم ساخت روسیه بوده

بله حتی این واکسنوباتوجه به واکسن ابولا ک توسط خودشون ساخته شده بود،انجام دادن

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

من البته شنیدم ک مسئولین گفتن ما پول خرید واکسنو نداریم همین دکتد مردانی اومد گفت تو سلامت ک چن میلیاردو خریدش واسه این همه مردم و اینکه دنیا تا مصون بشه خیلی طول میکشه

البته نمیخام منفی فک کنم فقط شنیده هامو میگم شما هم اگر اشتباهه لطفاا بهم بگین دختر من یکسالشه تا وقتی کوچیک بود ک نشده ببرمش بیرون بعدش زمستون شد بعدشم کرونا اونقد ادم بخودش ندیدخ ک از پدربز مادربرزگشم میترسه😭😭😭😭

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
من البته شنیدم ک مسئولین گفتن ما پول خرید واکسنو نداریم همین دکتد مردانی اومد گفت تو سلامت ک چن میلی ...

یعنی این وباحریرچی فقط انرژی منفی میدن وایه یاس میخونن..ان شاالله ک اشتباهه..خداخودش کمکمون کنه

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍