2777
2789
عزیزم بعضی چیزا رو نمیده چون ب صلاحمون نیست خوب .  ببین من خیلیا رو تو سایت دیدم که گفتن مثلا ...

خدا اینقدررررررر بزرگه که میتونه صلاح و خواستمو یکی کنه و بهم بده و ازش میخوام این کار رو کنه

دختر شیرازی هستم🥰 این کاربری از سال ۱۴۰۰ در اختیار من قرار گرفت و قبل اون تاپیک های خواهرم هست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منظورش این نبوده که شما به خواستت یا حاجتت نمیرسی.مثلا گفته براهمه همینه دعاها براورده نمیشع یکم ناا ...

اهان

دختر شیرازی هستم🥰 این کاربری از سال ۱۴۰۰ در اختیار من قرار گرفت و قبل اون تاپیک های خواهرم هست

خودتون تا حالا ندیدن کسی چیزیو بخواد و تابه حال به هیچکدوووووم از خواسته هاش نرسیده باشه ؟ 

من خودم نه به همشون ولی به بعضی از خواسته هام رسیدم 

ی چیزی از رو ناراحتی گفته ت چرا جدی میگیری اصن میخوای یه تاپیک بزنم بگم ک این چرا جددددی میگری الیته اون وقت هم ب من گیر میدن که چرا جدی گرفتنه تو رو منم جدی گرفتم😐😐😐😐😑😑😑😑😑😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

fun😂#  

بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشن‌ترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
خودتون تا حالا ندیدن کسی چیزیو بخواد و تابه حال به هیچکدوووووم از خواسته هاش نرسیده باشه ؟  من ...

😂😂😂

خدااااا از خودت میخواما

هر کاری هم انجام میدم برات تا بشه

لطفا حاجت روام کن

الهی آمین

آمین یا رب العالمین