2777
2789
عزیزم بعضی چیزا رو نمیده چون ب صلاحمون نیست خوب .  ببین من خیلیا رو تو سایت دیدم که گفتن مثلا ...

خدا اینقدررررررر بزرگه که میتونه صلاح و خواستمو یکی کنه و بهم بده و ازش میخوام این کار رو کنه

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورش این نبوده که شما به خواستت یا حاجتت نمیرسی.مثلا گفته براهمه همینه دعاها براورده نمیشع یکم ناا ...

اهان

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

خودتون تا حالا ندیدن کسی چیزیو بخواد و تابه حال به هیچکدوووووم از خواسته هاش نرسیده باشه ؟ 

من خودم نه به همشون ولی به بعضی از خواسته هام رسیدم 

ی چیزی از رو ناراحتی گفته ت چرا جدی میگیری اصن میخوای یه تاپیک بزنم بگم ک این چرا جددددی میگری الیته اون وقت هم ب من گیر میدن که چرا جدی گرفتنه تو رو منم جدی گرفتم😐😐😐😐😑😑😑😑😑😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

fun😂#  

بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشن‌ترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
خودتون تا حالا ندیدن کسی چیزیو بخواد و تابه حال به هیچکدوووووم از خواسته هاش نرسیده باشه ؟  من ...

😂😂😂

خدااااا از خودت میخواما

هر کاری هم انجام میدم برات تا بشه

لطفا حاجت روام کن

الهی آمین

آمین یا رب العالمین