2777
2789

خدایا دانشی ده غم نگیرم

بده آرامشی، ماتم نگیرم

خدایا از شهامت بی نصیبم

شهامت ده که آرامش بگیرم

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂
خدایا دانشی ده غم نگیرم بده آرامشی، ماتم نگیرم خدایا از شهامت بی نصیبم شهامت ده که آرامش بگیرم

😂امضات

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره❤                                      السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سالام

گجه اولدوز لاری بیر بیر سایارام صبحه چاتام

بیر خبر سنن آلیب غصه لریم باشدان آتام

ددیلر صبح گله جاخسان کوچه دن رد اولاسان

کاش اولیدی بوگجه صبحه کیمین یولدا یاتام😍😍😍

یا راهی خواهم ساخت یاساخی راهم آخ😐✌️۹9/9/۹(این تاریخ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من ایمان دارم)                      گرطبیبانه بیایی برسربالینم،به دوعالم ندهم لذت بیماری را💞.       بالاخره من هم روزی خواهم رفت و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی نخواهم گذاشت 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️
سالام گجه اولدوز لاری بیر بیر سایارام صبحه چاتام بیر خبر سنن آلیب غصه لریم باشدان آتام ددیلر صبح ...

سلام

اولدوز سایاراق گوزله میشم هر گئجه یاری
گج گلمه ده دیر یار یئنه اولموش گئجه یاری

گؤزلر آسیلی یوخ نه قارالتی نه ده بیر سس
باتمیش گولاغیم گؤرنه دؤشور مکده دی داری 

استاد_شهریار#  

گفتم غم تو دارم چیزی نگفت وبگذشت  

حافظ خوشا به حالت 

یارم گذشت ویارت

گفتا غمت سرآید    

یا راهی خواهم ساخت یاساخی راهم آخ😐✌️۹9/9/۹(این تاریخ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من ایمان دارم)                      گرطبیبانه بیایی برسربالینم،به دوعالم ندهم لذت بیماری را💞.       بالاخره من هم روزی خواهم رفت و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی نخواهم گذاشت 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

یارب مباد کز پا جانان من بیفتد

دردوبلای او کاش برجان من بیفتد

من چون زپابیفتم درمان درد من اوست

درد آن بود که از پا جانان من بیفتد  

جا برای من گنجشک زیادست ولی

به درختان خیابان تو عادت دارم  

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟

دیده را فایده آن است که دلبر بیند!
ور نبیند چه بود فایده بینایی را...
سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟

همه با یار خوش و... 

من به غم یار خوشم  

همه شب سجده برآرم که بیایی توبه خوابم

ودر آن خواب بمیرم که توآیی وبمانی