2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 142 پست
من هشت جلسه رفتم بهترین کاری بود که تو عمرم کردم انقد راضیم کلا موی زائد ناراحت کننده اس هر شش م ...

منم این ماه جلسه هفتممه واقعا راحت شدم بهترین کار عمرمونو کردیم خدایی چیه مو همه زیبایی ادمو میگیره ..مبارکتون باشه😍

تنها چیزی که میدانم این است:تن من مملو از زخم است و هنوز روی پاهای خودم ایستاده ام!!🤟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید که میگما. بحث تاپیک منحرف نشه. حتی زن هم گناهه جای خاصو ببینه. نمیدونم حالا میبینه یا عینک مخ ...

عزیزم سخت نگیر والا اونا ایتقد دیدن ک براشون مهم نیس بعدش خیلیا پیش پزشک میرن

بله جلسات یاداوری رو باید بری و اینکه اگر هم مو دربیاد نرم و نازک و به شکل پرز

من مشکل کم کاری تیرویید دارم اشکال ندلره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چن جلسس

بستگی ب موهای بدنتون رنگ پوستتون و دستگاه و اپراتور و اینا داره ولی معمولا بین ۶ تا ۸ جلسه ادم تاثیرشو میبینه بعد باید دوتا ۶ ماه یک بار بری و بعد ازاون هر سالی یبار تمدید کنی 

تنها چیزی که میدانم این است:تن من مملو از زخم است و هنوز روی پاهای خودم ایستاده ام!!🤟
ازدردش هم بگو

درد ک اصن نداره نمیشه اسمشو درد گذاشت واقعا..من دستگام کندلا بود همین لحظه ک لیزر میکنه خنک میکنه ادم اصن دردی حس نمیکنه فقط اتگار مورچه ادمو گاز بگیره ی همچین حسیه ..اصلا از درد اپیلاسیون خیلی کمتره

دارو بخور و از دکترت سوال کن عزیزم هیچ کاری رو بدون مشورت با کاردانش انجام نده

قبل لیزر پیش دکتر باید بزم که برام انجام بده اول از کحا باید شروع کنم‌؟ شما تهرانی؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خانوما من یه سوال دارم شرمنده میپرسم قسمت بیرون مقعد هم لیزر میکنن یا نه؟ منظورم با بیکینی هست

اره عزیزم هرچا ک بخاین لیزر میشه