2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 142 پست
مرسییییی عشقم😍 خیالم راحت کردیا

اره منم جلسه اول برام عجیب بود ولی بعد دوهفته بادستم مورو کشیدم دیدم کنده شد  انقد ذوق کردم 😂😂

تنها چیزی که میدانم این است:تن من مملو از زخم است و هنوز روی پاهای خودم ایستاده ام!!🤟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزار بری سر خونه زندگیت بعد دور از خونت میگی غلط کردم نرفتم لیزر وای انقدر بده انقدر بده 😑با ژیلت ...

من ازدردش میترسم اخه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بزار بری سر خونه زندگیت بعد دور از خونت میگی غلط کردم نرفتم لیزر وای انقدر بده انقدر بده 😑با ژیلت ...

اره خودم کلافه شدم.با موبر میزنم دو روز دیگش در میاد.

لیزر زیر بغل رفتم ولی بیکینی روم نمیشه

اون علامت سوالام از روی عادت گزاشتم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ جملم سوالی نیست  

گلم تا ۴ جلسه تیره تر شد برا من

طوری که دو درجه پوستم تیره شد

بعد از جلسه پنجم شرو کرد به روشن شدن

الان به قدری روشن شده که لذت میبرم😂

من جلساتم تموم شد دگ

❤خدایا شکرت

باید 1 ماه بزاری موهات در بیاد بد بزنی بری لیزر

یک ماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه😮

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
بعداینکه عزیزم لیزرو ک انجام دادیم باید هروقت میریم حموم همش ژیلت بکشیم تند تند؟یا ن فرقی نمیکنه زیا ...

وای نهههه ..اگ میتونی ک اصلا نکش کلا..هرچی کمتر ژیلت بزنی بهتره..فقط شب قبل اینکه بری لیزر ژیلت بزن اگ میخای قشنگ نتیجه بگیری هرچقد ک میتونی کمتر شیو کن

تنها چیزی که میدانم این است:تن من مملو از زخم است و هنوز روی پاهای خودم ایستاده ام!!🤟
من ازدردش میترسم اخه

والا کاش فرصت باشه برم

درد مهم نیس

دردش زیاد نیس

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

موها باید باشه یا تمیز باشیم چندسانت باشن 

شب قبل اینکه بری لیزر باید با ژیلت کامل شیو کنی 

دردش عینه سوزشه انگار با موچین میکنه میسوزه 

اگر بی حسی بزنم بازم درد داره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......