2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 142 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه جوری روتون میشه    

مجردی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مال منم سرجاشه منم سوالم همینه

اره عزیزم تادوهفته انگار هیج کار نکردی موهات عادی رشد میکنه بعد کم‌کم همش میریزه شماهم میتونی هروقت میری حموم کیسه و روشور بکشی تا زودتر بریزه 

تنها چیزی که میدانم این است:تن من مملو از زخم است و هنوز روی پاهای خودم ایستاده ام!!🤟
۶روزدقیق حتی یه جاهایی کامل ریخت...ک انتظارنداشتم بایه جلسه اینقدبریزه

اگ اولین جلسه اس اینجوریه، تا جلسه سوم اینا می ریزه بعد جلسه 4 اینا دوباره درمیاد ینی خودشون تحریک میکنن دربیاد بعد از جلسه 6 اینا بطور کامل می ریزه

من و غم پیکه وه چرومان کرد ل ورزی تاریکی زستانیک،ایستا او بوه ته سنوبر منیش بومته گوچانیک....🙃
قبل لیزر باید چیکارکنیم مثلا من که اپیلاسیون میکنم باید تمیزباشم یانه با پش مام برم😂😂😂؟؟؟؟

اگر اپیلاسیون کرده باشی فایده نداره

باید یه مدنی با ژیلت بزنی بعد بری

قبل رفتن هم اگر مو باشه درد داره باید با ژیلت خوب بزنی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خیلی نگرانم پوستم رنگش برنگرده شما نگران نبودی؟

چرا نگران بودم ولی پرسجو کردم گفتن ک درست میشه نمیدونم حالا

تنها چیزی که میدانم این است:تن من مملو از زخم است و هنوز روی پاهای خودم ایستاده ام!!🤟