2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 22 پست
واقعا؟؟؟چه خوب دوستم هفته پیش رفته بود،از هوش رفته بود،تازه سالمم بود

جای خوب برو و از دکترها ادرس بگیر معرفی کنن من ازاد انجام دادم با تمام نداری ولی می ارزید

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
بدرد چی میخوره حالا تحمل دردش؟عکسه 

خوانکروهچسبندگی‌لوله داشته باشن با فشار این ماده میره تو رحم و لوله لوله رو باز میکنه

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط مرکز ابن سینا تهران با بیهوشیه؟؟اصفهان نداره؟؟

من انجام دادم چند ماه پیش.منم چقدر بخاطر ترسم عقب مینداختم اما واقعا اونجوری نیست.درد داره ولی قابل تحمله من انجام که دادم بعدش تا خونه پیاده اومدم.یه کم اون زمان که مایع حاجب وارد رحم مبشه درد میکنه همین.

من دوستم چسبندگی هم داشت برای اون تازه میگفت خیلی درد داشتم اما دردش همون چند ثانیه س طول نمیکشه زیاد.

من انجام که دادم اون ماه پریود شوم چون دکتر گفت نباید اقدام کنی اما بار دوم باردار شدم بعد دوسال و نیم.

فقط با خودت پد بهداشتی ببر که لباس زیرت کثیف نشه.ممکنه لک داشته باشی یا اون مایع یه مقدارش بمونه موقع راه رفتن لباستو خیس کنه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
والا هر کی رفته ،بیچاره شده از درد منم کلا به درد خیلی سستم

والا من رفتم دردش قابل تحمل بود 

بعضیا خیلی جو میدن انگار عمل جراحیه یه عکس رنگی ساده ست فقطم چند دقیقه بعدش درد داری اونم مث درد پریودی که مسکن میدن 

خدایا شکرت 🌷