2777
2789
عنوان

کنکورمون چی شد پس😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 38 پست
طرح هنوز تایید نشده چجوری تاریخ معلوم کردین  سنجش تاریخ زده؟

من توی سایت خبری خوندم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم یکم عقب بیوفته خنک بشه بخدا ن بخاطر شیوع فقط  اینجا گرمه جنوبه من تحمل ندارم آسم هم دار ...

آخه توی هوای سرد کرونا راحت تر و توی فاصله های نزدیکتر انتقال پیدا می کنه گلم .بعدشم کرونا توی هوای سرد شیوعش بیشتره.واسه همین توی همین تابستون کنکور بدید بهتره 

به هر حال از صمیم قلبم آرزو می کنم بهترین تصمیمو براتون بگیرن گلم

آخه توی هوای سرد کرونا راحت تر و توی فاصله های نزدیکتر انتقال پیدا می کنه گلم .بعدشم کرونا توی هوای ...

کدوم بیسوادی  اینارو گفته؟ حتما مسئولین مخالف😂

عزیز دل باید بدونی کشورای خیلی سرد سیر با توجه ب امار جهانی شیوع کرونا یا صفر شده یا خیلی کم شده 

و تمامی کشورای پیشرفته همه انداختن پاییز 👌 این یعنی سرما هیچ نقشی نداره و فقط مدیریت نقش داره متاسفانه ایران خودشو بجایی ک با کشورای پیشرفته مقایسه کنه با افغانستان مقایسه میکنه 

همونطور ک شایعه کردنو ی عده بیسواد اومدن گفتن گرما کرونا رو نابود میکنه الان میگن سرما شیوعش رو بیشتر میکنه در صورتی ک همچین چیزی نیست 

تابحال۴ساعت با ماسک تو ی فضای بسته با پنجره های بازو هوای شرجی و ۴۰درجه دما بودی؟ نبودی 

گرما تمرکزو بهم میریزه حالت بد میشه حتی ممکنه با این شرایط سخت گرما زده بشی حتی ممکنه غش کنی

پس سرما تاثیر داره و میشه تحمل کردو تمرکزت کمتر بهم میریزه حالتم بد نمیشه 👌 

کدوم بیسوادی  اینارو گفته؟ حتما مسئولین مخالف😂 عزیز دل باید بدونی کشورای خیلی سرد سیر با توجه ...

قطعا هر کسی که گفته سوادش از یه بچه دبیرستانی پشت کنکوری بیشتر بوده گلم

بعدشم به خاطر رضایت شما که توی مناطق گرمسیر هستین که نمی تونن زمان کنکورو جابجا کنن که یه وقت اذیت نشین زیر ماسک😂😂😂😂

البته شماهایی که دنبال تعویق هستین دردتون یه چیز دیگه است من می دونم 

لطفا دیگه رپلای نکن که با بچه دبیرستانی بی ادب و بی منطق حرف نمی زنم

قطعا هر کسی که گفته سوادش از یه بچه دبیرستانی پشت کنکوری بیشتر بوده گلم بعدشم به خاطر رضایت شما ک ...

حتما دانشمندای خارجی اشتباه میگن تو یکی سواد داری نه؟‌ما با شما بیسوادا شدیم جهان سوم 😉 

منم بچه دبیرستانی نیستم 😉 اندازه موهات درس خوندم 

حالا من ک با تچ نبودم تو چرا اتیش گرفتی بچ سوزت اومده