2777
2789
عزیزم خصوصیات ظاهری و اخلاقی منو بگو

اخلاقی زود رنج هستید..خیلی بااحساس اما به موقعش یه جوری منطقی میشن که ملت کف میکنن..مغرور هستین ولی نه از نوع بیجاش..یه کمی از اینکه دیر میتونید تصمیم بگیرین اذیت میشین...

چهره تون احساس میکنم کشیده است..موهاتون رو تازه رنگ کردین قهوه ای فندقی..قدتون بلنده..یه ذره شکم پهلو دارین که دلتون میخواد آبش کنید...

خب؟!

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چه رشته ای میرم؟؟؟؟؟؟؟؟

هنر

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
میشه اول بگید رنگ لاکی ک زدم چ رنگیه؟(۲تا رنگ) تا ببینم واقعا دارید 

قرمزه ابی

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
اخلاقی زود رنج هستید..خیلی بااحساس اما به موقعش یه جوری منطقی میشن که ملت کف میکنن..مغرور هستین ولی ...

عریزم‌میشه توروخدا جواب منو بدییی 

کی باهمسرم‌اشتی می‌کنم

جنسیت‌ نی‌نیم‌چیه

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️] 
میشه اول بگید رنگ لاکی ک زدم چ رنگیه؟(۲تا رنگ) تا ببینم واقعا دارید 

مشکی نارنجی

اخلاقی زود رنج هستید..خیلی بااحساس اما به موقعش یه جوری منطقی میشن که ملت کف میکنن..مغرور هستین ولی ...

منم بگو عزیزم .‌ بگو عشقم پیام میده ؟ سر ی سوتفاهم جدا شدیم دیشب هم و دیدیم . بعد دیگ نمیدونم . بالای هم برات نوشتم کاملش و 

کاربری برا دونفر .

عزیزم لطف میکنی بگی من کی خونه دار میشم؟اصلا میشم یا نه؟

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن

درست بود ولی قدم کوتاهه شکم و پهلو هم ندارم😆

حالا لطفا بهم بگو جاریم چجور ادمیه؟چه حسی به من و شوهرم داره؟