2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 60 پست
دقیقا مشکل اعصاب داره قرص میخوره  تا یه چیزی میشد خودش میزنه چل بازی وای اعصابم و... بقیه هم خ ...

ببخشید وسط تاپیک دیگران. کی گفته مهریه به شما تعلق نمیگیره؟ طبق قانون مهریه ای که توی عقد نامه ثبت شده فقط در صورت بخشش از طرف شما هست که دیگه دین به گردن همسرتون نیست وگرنه نازایی، ناشزه بودن و حتی خیانت هم ربطی به مهریه نداره. یعنی نفقه ممکن هست به کسی تعلق نگیره اما مهریه از گردن مرد ساقط نمیشه.

اره دقیقا کمبود داشت حرصش بالا اومده بود که پسرش داره به کسی دیگه محبت میکنه دنبال بهونه بود یا همیش ...

مادر شوهر منم اینطور همش مگفت کمر درد دارم ولی راحت پا میشد و مینشست رو زمین 

انکی میگفت قند دارم ناراحت که میشم قندم میره در صورتی که یه قندون قند میخورد نصف جعبه شیرینی بالا تا یه روز قرصاش و نگاه کردم دیدم اصلا قرص قند نداره تو آزمایششم قندش نرماله بهش گفتم اگه واقعا قند داشتی با خوردن این قدر شیریلی جات کور شده بودی اینم واسه جلب توجه هر دروغی میگفت 

هرچی من میگفتم اونم میگفت

من کمرم درد میکرد بعد میگفت کمر منم درد میکنه گفتم تو 60سالته من 28سالمه تو از پیری من نمیدونم از چیه

اوایل بارداریم میگفتم تهوع دارم و اذیت لودم میگفت منم همینطورم تا تو جمع بهش گفتم نکنه بارداری مادر آخه همه علایمت مثه منه دیگه هیچی نگفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=150176606]یا خدا این حرفو نزن عزیزم اون یه چی گفت به چی تعبیرش کردی ؟ درسته حرفش بد بوده ولی این تعبیر دیگه  مادرشوهرم میخواست خرجی بچه یکساله دخترشو بندازه گردن شوهرم (درحالیکه اوناخودشون به اندازه کافی پول داشتن )

که من متوجه شدم و از شوهرم خواستم اینکارو نکنه

شوهرمم سادگی کرد صاف گذاشت کف دست مادرش اونم افتاد دنبالم که تو حسودی و پسرم اصلا باید جلوی تو از فرق سر تانوک پامو لیس بزنه تا تو بسوزی

یه جمله اون وسط گفتی یعنی چی؟  پسرم جلو تو باید منو لیس بزنه؟  خدایا توبه🚶‍♀️من برم تو ...

خواهرشوهرم میخواد طلاق بگیره یه بچه یکساله داره اینم افتاده بود دنبال اینکه خرجی بچه دخترشو ماگردن بگیریم که انصافا اصلا احتیاجی نداشتن و کاملا مشخص بود از دق من اینجوری میکنن

منم به شوهرم گفتم اینکارو نکنی

اونم سادگی کرد به مامانش گفت

اونم پررو پررو اومده بود خونه بابام جلو همه میگفت تو حسودی🥴

و پسرم باید جلوی تو منو از فرق سر تانوک پا لیس بزنه تاتو بسوزی

یعنی یادم میاد حالم بهم میخوره ازش 

مثلا حاجیه خانوم و خواهرشهید هم هست

وااا اجاق کوری دیگه چیه چقدر بی ادب انشالله به کوری چشم همه نی نی دار شید 

دیگه اینا بسیار قدیمی هستن حتی برا شب عروسی هم من تو عقد برگه سلامت گرفتم دادمشون حرف پشتم نباشه 

شب عروسی که شوهرم اجازه نداد بیان رف همه جارو پرکرد منکه نمیدونم عروسم تر بود یا خشک منظورش خون بود 

الهی خدا کنه من بچه دار بشم بخدا دیگه بریدم 

مرسی گلم بابت دعات انشالله خودتم حاجت روا بشی🙏🙏

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
ببخشید وسط تاپیک دیگران. کی گفته مهریه به شما تعلق نمیگیره؟ طبق قانون مهریه ای که توی عقد نامه ثبت ش ...

عه چه جالب من این موضوع نمیدونستم 

چه میدونم بخدا من دیگه زدم سیم اخر به شوهرم گفتم که ببینم ته حرف اون چیه راضیه کم کم که دیدم خداروشکر نه خودمو واقعا دوس داره 

مادر شوهر منم اینطور همش مگفت کمر درد دارم ولی راحت پا میشد و مینشست رو زمین  انکی میگفت قند د ...

وای خدا بگم چیکارت نکنه بهش گفتی باردار کلی خندیدم روحم تازه شد بخدا😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

اره بابا اینا میخوان جلب توجه کنن یه هفتع مونده به عروسی ما اگه بدونی چه مصیبتی درست کرد دیونع بازی غش ضعف گریه باورت میشه شب بعد تالار که رفتیم خونه بابام برا خداحافظی بعدم رفتیم خونه مادرشوهرم اونجا مادرشوهرم گریه زاری فامیلا اشغال تراز خودش هی دورش گرفته بودن اینم یقه شوهر منو گرفته بود فردا بیایا فردا بیایا صبح بیای اینجاها وگریه معنش نمیکردیم میگف داماد پیش من بخوابه امشب خاک برسرش بخدا من از لحظه به لحظه که بااینا داشتم حرص خوردم هرچی بگم کمه 

دیگه اینا بسیار قدیمی هستن حتی برا شب عروسی هم من تو عقد برگه سلامت گرفتم دادمشون حرف پشتم نباشه&nbs ...

انشالله هرچی زودتر بچه دار شید خدا به دلتون نگاه کنه و یه نی نی بهتون بده که خوشحالتون کنه

از ته دلم براتون دعا میکنم

واسه درمان اقدام کردید؟

خواهرشوهرم میخواد طلاق بگیره یه بچه یکساله داره اینم افتاده بود دنبال اینکه خرجی بچه دخترشو ماگردن ب ...

خرجی بچه خواهر شوهرت به شما چه؟ مگه بچه بابا نداره؟ 

وای چه حرفای بیشرمی... 

حسودی تو اصلا چه ربطی به لیس زدن داره آخه... ملت روانین.

من بودم با همین جمله ابروشو میبردم جلو فامیلش تا دیگه اینقدر حرف مفت نزنه.

به نظرم رفت و اومدتونو باهاشون محدود کن و به هیچ وجه نذار شوهرت تنها بره خونه مامانش مخصوصا که خواهرشم میخواد طلاق بگیره. اگه رفت اونجا حتما خودتم همراهش برو.

دیگه اینا بسیار قدیمی هستن حتی برا شب عروسی هم من تو عقد برگه سلامت گرفتم دادمشون حرف پشتم نباشه&nbs ...

انشالله هرچی زودتر بچه دار شید خدا به دلتون نگاه کنه و یه نی نی بهتون بده که خوشحالتون کنه

از ته دلم براتون دعا میکنم

واسه درمان اقدام کردید؟

انشالله هرچی زودتر بچه دار شید خدا به دلتون نگاه کنه و یه نی نی بهتون بده که خوشحالتون کنه از ته دل ...

مرسی فدات شم الهی آمین 

اره من ۴ دفعه میکرو کردم تخمک دارم کیفیت ندارن وجنین نمیشن 

دکتر گف برید اهدایی ولی اصلا وابدا خودم وشوهرم اهدایی دوس نداریم ترجیح میدیم بدون بچه باشیم تا اهدای البته بار سوم یه دونه جنین ۳ روزه درست شد فریز کردیم یکساله ولی از ترس اینکه انتقال منفی بشه نرفتم انتقال بدم 

خرجی بچه خواهر شوهرت به شما چه؟ مگه بچه بابا نداره؟  وای چه حرفای بیشرمی...  حسودی تو اص ...

اونموقعی هم که شوهرم مجرد بوده کل حقوقش ماهیانه صرف قر و فر خانوما(مادرشوهرم و خواهرشوهرم) میشده  تازه برای هزینه زایمان خواهرشوهرم بیچاره شوهر من از جیب خودش داده بود

چرا؟؟

چونکه مادرشوهرم نمیخواسه به خودش و دامادش بد بگذره

الانم که شوهرم دیگه بهشون نمیده و تمرکزش روی من و زندگیمونه از حسودی نمیدونه چیکار کنه

مادرشوهرمم از اوناس که ۶ماه یبار فرش و مبل و پرده عوض میکنه و هی دنبال تمدید بوتاکس و تتو و رنگ موهاشه

بعدشم هی میزنه به مظلوم بازی که ما تو نون شب نداریم

دلم میخواد فقط خفش کنم انقد دروغگوعه