2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخدا ادم میمونه تو کار بعضی مادر شوهرا، خب یکی نیس بگه بابا چه مرگتونه اخه چرا نمیزاری پسرت یه ز ...

مادرشوهرم مطلقه هس و خودش شوهرمو بزرگ کرده توقعاتش خیلی عجیب و غریبن

واااای یاد مادرشوهرخودم افتادم چقدددددد این بشر ازم بدمیگف پشت سرم با ۵ تا دختر چ میکرد این بازیکن خخخخ

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
اره بخدا ادم میمونه تو کار بعضی مادر شوهرا، خب یکی نیس بگه بابا چه مرگتونه اخه چرا نمیزاری پسرت یه ز ...

اره دیگه شاید باورتون نشه همونحور که برا دوستام وبقیه غیر باور بود 

من سر اینکه سینه ها منو باخودش مقایسه میکرد جلو شوهرم چندماه قط رابطه کردم وآبروشم بردم که فک نکنم اصلا براش مهم باشه تو عقد بودیم ما 

همه هی میپرسیدن چرا قهرین منم دل وزدم دریا گفتم اینه دلیلیش  دیگه درس عبرت شد

ولی باز یه کارا دیگه میکرد ذهن خلاق داشت برا حرص دادن من 

منم تصمیم گرفتم چندساله قط رابطه کامل کاملیم 

اگه اشتی کنیم زندگیمون میپاشه 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
خوبه کنار اومدی من اصن نمیتونم کنار بیام 

ن عزیزم کنار نیومدم فرار کردم ازشون جدا شدمممم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
اه اه از دست این مادرشوهرای عوضی و عفریته  اصلا رفت و آمد نکن و حتی یه زنگم نزن من جای تو بودم ...

یه خواهرشوهر دارم اون خداییش دخترخوبیه و همیشه خواهر نداشته ام میبینمش

مادرشوهرم خودش مطلقه هست و باکارکردنای خودش بچه هاشو بزرگ کرده 

من منکر زحماتش نیستم و ازینکه زحمت شوهرمو تنهایی کشیده ممنونشم ولی بااین اخلاقش متنفر شده ام ازش

مثلا چیکار میکنه؟

خودش مطلقه هست و یه تهمتش این بود که بابام بهش نظر داره

یا بخودم همش تهمت میزنه که خیانت میکنم به پسرش

پشت سرمنو خونوادم خیلی غیبت میکنه به ناحق همیشه دلم میخواد بهش بگم داداش شهیدت اینکاراتو قبول داره؟؟

از خود خدا میخوام به حق همون کعبه اش این حاجیه خانومو بنشونه سرجاش

یه خواهرشوهر دارم اون خداییش دخترخوبیه و همیشه خواهر نداشته ام میبینمش مادرشوهرم خودش مطلقه هست و ب ...

خب اون شوهر نداشتشو درپسرش میبینه باید شوهرت خیلی با سیاست باشه و بهش برسه

مادرشوهرم مطلقه هس و خودش شوهرمو بزرگ کرده توقعاتش خیلی عجیب و غریبن

شاید بخاطر بی شوهریه که میگه پسرش باید لیسش بزنه😑😑😂😂😂😂ببخش اسی بخدا خندهم گرفت.

دقیقا سالها پیش به درد تو دچار بودم.

پدر شوهرم محل به مادرشوهرم نمیذاشت اینم اتیش تو زندگی ما مینداخت.وای به روزی که صدای خنده مون از اتاق میومد.چنان فتنه ای به پا میکرد که خدا میدونه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
اره دیگه شاید باورتون نشه همونحور که برا دوستام وبقیه غیر باور بود  من سر اینکه سینه ها منو با ...

میدونی کسی که بخواد حرص یکی دیگه رو در بیاره کلی باید وقت و انرژی بزاره کلی فکرش باید درگیر باشه و مدام نقشه بکشه... پس قبل اینکه تو رو عصبی کنه خودش اعصابش بهم ریخته هست از این همه افکار منفی

فقط دوری...