2777
2789

تا حالا دکلره نکردم همینجوری رو موهای خودم بزنم چ رنگ میشه یعنی موهام ریشش 4 5 سانت مشکی طبیعی خودم پایینم قهوه ای روشنه ک هر بار ان 10 و اینا زدم حالا میشه روشن شه

میگم نمیشه مثلا دکلره بخرم با رنگه قاطی کنم بزنم ک روشن تر شه

ارایشگا بخاطر کرونا نمیرم

لطفا دقیق بهم بگین خودم خیلی بلد نیستم

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

بگین دیگه شوهرم داره میره اکسیدان بخره واسم اگه میشه بگم دکلره هم بخره

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید دکلره بشه رنگ نمیگیره درست

تا حالا نکردم بلد نیستم نمیشه یکم پودر دکلره بخرم قاطی رنگ بزنم

تا حالا نکردم بلد نیستم نمیشه یکم پودر دکلره بخرم قاطی رنگ بزنم

اول باید پودر دکلره رو با اکسیدان بزنی موهات بی رنگ شه بعد رنگو بزنی 

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
منم دیدم اینجوریه ،بعدم رنگو با اکسیدان قاطی میکنی میزنی

آره ولی خیلی به مو آسیب وارد میشه من واسه اطرافیان رنگ میکنم واسه خودم نه 

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
آره ولی خیلی به مو آسیب وارد میشه من واسه اطرافیان رنگ میکنم واسه خودم نه 

منم تا حالا انجام ندادم گفتم شاید روشی باشه ک بدون دو بار رنگ و دکلره کردن روشن شه

یه پیج هست اینستا به نام رنگساژ برو اونجا اموزش گذاشته دقیق هم نوشته چیکار کنی چی بزنی

اینستا ندارم😖

منم تا حالا انجام ندادم گفتم شاید روشی باشه ک بدون دو بار رنگ و دکلره کردن روشن شه

اینکارو که گفتم بکن میشه 

اول باید پودر دکلره رو با اکسیدان بزنی موهات بی رنگ شه بعد رنگو بزنی 

اینو?

خب این همون روش معموله دیگه باید دو بار انجام بدی

اینو? خب این همون روش معموله دیگه باید دو بار انجام بدی

آره خب چون موهات رنگ داره باید بی رنگش کنی تا یک دست شه بعد رنگتو بزنی 

آره خب چون موهات رنگ داره باید بی رنگش کنی تا یک دست شه بعد رنگتو بزنی 

بله اینو میدونستم نمیخوام دکلره کنم تا حالا انجام ندادم همین رنگو با اکسیدان میزنم حداقل اگه کرمم نشه یه ذره روشن میشه دیگه نه?

شما ارایشگری?

بله اینو میدونستم نمیخوام دکلره کنم تا حالا انجام ندادم همین رنگو با اکسیدان میزنم حداقل اگه کرمم نش ...

آره میشه اون قسمت موهات که گفتی مشکی یک دسته خوشکل میشه شبیه هایلایت از این موهای دورنگ کیشا خوبه بنظرم،، یه ماسک موهم بخر که رنگ میزنی موهات زبر نشه من جنسینگ میزنم 

نه نیستم عزیزم ولی کلا خیلی کارای ارایشگری میکنم