2777
2789

✅گشایش روحانی چی بود؟

طنز# _بورس

روحانی و روسای قوا،   وزرا  و نمایندگان، به دلیل  صف خریدهای سنگین سهام،  نمیتوانستند  سهم بخرند

گفتند  یک گشایشی  باید انجام بدهیم

دوشنبه جلسه برگزار کردند و  عرضه #دارا _دوم را  تکذیب کردند، بازار  صف فروش شد  و برای آنها  گشایشی شکل گرفت  تا  بتونن  سهم  بخرن  فقط همین😂😂😂😂😂😂😂😂

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی اینهمه تبلیغ کردن یهو واسه بورس غیر قابل پیش بینی نبود این وضعیت

به هر کی میگفتیم میگفتن سواد نداری حرف نزن حالا سواد دارا بزنن دو دستی تو سر خودشون بازم سرتون راحت کلاه گذاشتن و نفهمیدین وگرنه این همه تبلیغ و خرید و فروش سهام تو اوضاع داغون ایران معلوم بود اخرش چیه 

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣

شستا که داره میره بالا قیمتش

صبر داشته باشید

این رفتار ناواردها س

کاش نقد داشتم کلی خرید میزدم امروز

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
به هر کی میگفتیم میگفتن سواد نداری حرف نزن حالا سواد دارا بزنن دو دستی تو سر خودشون بازم سرتون راحت ...

عزیزجان شما هنوزم داری اشتباه میکنی

الان بحث اون چیزی که شما فکر میکنی نیس

بورس که سقوط نکرده فقط منفی خورده