2777
2789
عنوان

ختم یس

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 44 پست
منم یه دونه برمیداره میشه فردا بخونم

خیلی التماس دعا دارم🌹

@گلزعفرون  

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم منم یدونه میخونم...... خدارو قسم میدم ب آبروی حضرت زهرا، ب مصیبت امام حسین گرفتاریای اینایی ک ...

فدات شم عزیزم

انشاالله حاجت روا بشی هر چی از خدا میخوای بهت بده

فردا آخرین روز نذرم هست دعا کن حاجتمو خدا بده بحق سوره یس

منم یکی میخونم

خیلی درمونده هسم دعام کنین

خدا جون هدیه تو ازم گرفتی راضیم به رضای خودت فقط بهم قدرت تحملش بده و یه نی نی ناز دیگه هم برام بفرس تا دلمو آروم کنه .خدا جون ممنونم که باز بهم نینی دادی خودت مراقبش باش.خاله ها میشه لطفا برای سلامتی نینیم ی صلوات مهمونم کنین

من یدونه میخونم 

فقط برام دعا کنید سر نمازاتون تو نذراتون گره کارم باز شع مشکلم حل شع انشالله نذر شمام قبول باشه و به مراد دلتون برسید به حق پنج تن آل عبا 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
من یدونه میخونم  فقط برام دعا کنید سر نمازاتون تو نذراتون گره کارم باز شع مشکلم حل شع انشالله ...

قربونت برم قشنگم

ممنون ک میخونی

منم میرم حرم بی بی حضرت فاطمه معصومه واس همه کسایی ک تو ختم کمکم کردن و حتما شما دعا میکنم

انشاالله گره از مشکلت باز بشه هر حاجتی داری حاجت روا بشی

ن عزیزم فقط تا ۱۲شب وقت هست اگ میخونی بهم بگو انشاالله حاجت روا بشی

اره میخونم التماس دعا دارم دوستان

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز