2777
2789

دوستان گلم

خانمهای مهربون نی نی سایت

به خدا 

به قرآن

به همه مقدساتی که میپرستیم قسم

طلاق آخرین راه و بدترین راه و منکرترین حلال خداوند هست

چرا تو نی نی سایت یا تو جمع فامیلها و دوستان هر کی میاد از شوهرش میناله، میگید طلاق بگیر

راه حل ارائه بدین لطفا

تا تو گناهش شریک نشد

گناه از هم پاشیدن زندگی مردم

پست بعدی یه ماجرای واقعی رو براتکن تعریف میکنم

صبر کنید تا تایپ کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر به دوستان بر نمیخوره. باید بگم ما توی دیوانه خانه ای به اسم ایران زندگی میکنیم و خیلی راحت برای زندگی هم نسخه میپیچیم

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

مامانم میگه سالها پیش یه زن و شوهری میخواستن از هم جدا بشن

برای شاهد طلاقشون به یه آدم مومن و خداجو خیلی معتبر گفتن بیا

اون طرف هم رفته بود شاهد طلاق و اون زوج از هم جدا شدن

چند سال بعد شاهد طلاق مرد

بعد از مرگش به خواب بچش اومده بود گفت این جا پام گیره آزاد نمیشم

بچش گفته بود چرا

گفته بود چون شاهد طلاق بودم

و کاری نکردم که این دوتا از هم طلاق نگیرن

بله با هر طلاق عرش خدا میلرزه

ای گفتی فکر نمیکنن فقط میگن طلاق بعدشم یه جوری میگن اکر ا ما اینجوری رفتار کنن طلاق میگیریم یا اگر زدمون میزنمیشون طرف رو فقط بدتر میکنن اتیش بیار معرکه هستن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

کسی که با حرف ادمای اینجا تصمیمات مهم زندگیشو بگیره طلاق بگیره بهتره ...اخه اینجا بچه ی ۱۲ ساله هم نظر میده😑😑😑😑اونایی که میگن طلاق اکثریت بچه ان و یا هیجانی

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
هرکی بایدباتوجه ب شرایط خودش تصمیم بگیره آدم عاقل باحرف کاربرای اینجانمیره طلاق بگیره

بی تاثیر هم نیست عزیزم

وقتی صد نفر به تو بگن وای تو حیفی

وای چرا داری زندگی میکنی

وای فلان

وای بسار

مطمئن باش تاثیر میزاره

واقعا تعجب میکنم بعضی ازخانما تایپک بحث اختلاف میزارن و آخرم راه حل میخوان آخه مگه اینجا همه ی اعضا مشاورن ولا نصفشون سنشون به این بحثا نمیرسه و نصفشونم بخاطر اینکه خودشون زندگیشون همینه دیگرانو تحریک میکنن ،حداقل همچین تایپکایی میزنن بزارین فقط جنبه ی درددل براتون داشته باشه و نزارین هرکسی بدون اینکه کوچیکترین شناخت ازشما داشته باشه اظهار نظر وتوهین کنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز