2777
2789
عنوان

احساس میکنم (خیانت)😔😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 98 پست
چرا بهش نمیگی دوست نداری اینجوری باشه و تو فضای مجازی یه همچین ارتباطی داشته باشه 

اگ بگم میگه فامیله 

ی بار گفتم گفت مغزت کهنس😔😪

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌خودتو ناراحت نکن... بنطز من بهش مستقیم بگو این استوری گذاشتن این کارا یعنی چی.؟ ک تو ام تکلی ...

اره مطمعنم یه خبریه 

من حسم بهم دروغ نمیگه

والا من اینستا‌که داشت رفتم فالورهاشو چک کردم فهمیدم دوسال پیش که من نبودم چندنفر روفالو ولایک کرده به حدی عصبانی شدم تامدت ها حالم بود تازه من اون‌موقع اصلا باهاش دوست نبودم و گذشتش بوده.ولی تامدت ها حالم بدبود و غصه میخوردم و اون مدام ازم معذرت میخواست.حالا شما توی رابطه این و باوجود شما میرن لتیک میکنن و هیچی نمیگین .من که طاقت ندارم قطعا کات میکردم وحتی قابل گذشت و بخشش نیست برای من .چون دیگه همیشه اعصابم‌خورده بخاطر دیدن و لایک کردن و صحبت با اون دختر.

اگ بگم میگه فامیله  ی بار گفتم گفت مغزت کهنس😔😪

ببین پس ی کاری دیگه بگو انجام بده ی پست عاشقانه بذاره ک دختره بفهمه طرف با کسی دوسنه دیگع هرچی اینم دست و پا بزنه دختره پا نمیده...

یا شایدم داری اشتباه میکنی...چیز خاصی نباشه

❣روز ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد❣
اگ بگم میگه فامیله  ی بار گفتم گفت مغزت کهنس😔😪

بگو توام دوست داری من مثلا با پسرای فامیل اینجوذ باشم که روشنفکر حساب شم این که دلیل نمیشه بی بندوباری که نشانه به روز بودن نیست 

والا من اینستا‌که داشت رفتم فالورهاشو چک کردم فهمیدم دوسال پیش که من نبودم چندنفر روفالو کرده به حدی ...

دیووونه شدم رسما الانم دارم گریه میکنم 

حسم بهم دروغ نمیگه مطمعنم

ببین پس ی کاری دیگه بگو انجام بده ی پست عاشقانه بذاره ک دختره بفهمه طرف با کسی دوسنه دیگع هرچی اینم ...

اره میخام استوری بزارم بگم اونم بزاره 

دخره رو فالو کردم هنوز قبولم نکرده

عزیزم شوهرت که نیست تمومش کن این از الان اینطوریا بعدا چی میخواد بشه بهش بگو اینستا رو حذف کن نکرد کات بده بخدا یک سال گریه میکنی اما راحت میشی 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤