2821
2789
عنوان

دو ماه و نیمه رفتم خونه نو

503 بازدید | 26 پست

خانواده شوهرم هنوز نیومدن خونمون. با اینکه بهمون خیلی نزدیک. و هر هفته همشون خونه مادرشوهرم جمعن

البته منم در ظاهر اصلا اهمیت ندادم ولی راستش دلخورم

حتی جلوی خانوادم خجالت میکشم

شوهرم میگه اینا دل گنده ان

ولی بنظرم دارن بدجنسی میکنن چون از اولم با خونه عوض کردنمون مخالف بودن و میگفتن نمیتونین نکنین و... ولی من کوتاه نیومدم

الان با این کارشون میخوان بی اهمیتی کنن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا اینجورین آخه؟ مگه نباید خوشحال بشن پسرشون پیشرفت کزده

نه اینا نمیشن . ما یه واحد داشتیم شوهرم ب اصرار من قبول کرد یه واحد دیگه بخریم . روز قبلش ب مادرش گفت . مادر میگفت بهتون‌میخندن دوتا خونه داشته باشین .... بعد ک خرید چون خونه رو زد ب نام من ، مادر شوهرم بهونه الکی گرفت الان یکساله شوهرم باهاشون قهره

خدای من خدای معجزه هاست . 

قضاوت تو دلی نکن .گیر اینچیزها نباش شاییییید واقعا شرایطتشو نداشتن .شاید بخاطر کرونا بیرونو تو نمیکنن شایدهای زیادی ممکنه .به مسایل پر اهمیت تری فکر کن .میدونی اگه تهمت بزنی و اونها مستحق اون نباشند تمااااااام اعمال نیکت فرو میریزه .حالا از اونطرف قضیه هم بر فرض اگه واااااقعا اهمیتت ندادنو نیامدند الان چی کار میتونی بکنی ؟!جز خودخوری و اعصاب خوردی چیزی داره نه بخدا اونها تو خون۷ خودشون زندگیشونو میکنن تو دادی از وسط اعصابنو شرحه شرحه میکنی .هر کی عذت میزاره اول به خودش میزاره