2777
2789
عنوان

خرررر شدم😕😂

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 18 پست
تهشو میدونی دیگه خودت اعصاب خوردیه  هنوز عمیق نشده بلاک کن

چجوری بلاک کنم؟

بگم بهش یا همینجور بلاک کنم؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
چجوری بلاک کنم؟ بگم بهش یا همینجور بلاک کنم؟

اگه بگی مطمئنن انقد حرف میزنه که منصرفت کنه 

یه وقتی پیام بده که خواب باشه 

یه چیزی بنویس که دیگه پیگیرت نشه و بعدم بلاکش کن

بخدا اینجور روابط جز دردسر چیزی نیست

اولش همشون خوش خط وخال همین که دل ببندی سگ میشن پاچه میگیرن و خیانت میکنن😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بگی مطمئنن انقد حرف میزنه که منصرفت کنه  یه وقتی پیام بده که خواب باشه  یه چیزی بنوی ...

اره میدونم خودمم اصلا اعصاب ندارم ولی نمیدونم چون خیلی اصرار کرد واقعا خر شدم

انقدددد من نمیتونم اعتماد کنم که صد بار بهش گفتم من بهت اعتماد ندارم پس رابطه رو شروع نمیکنم هی قسم و اینا که نه تو داری منو قضاوت میکنی من مشکلی ندارم

الانم میگم از اول بخواد دیر سین کنه دیگه بعدش چیه

حال توضیحم ندارم اصن سه چهار شبه چت میکنیم بلاکش میکنم فوقش پیش خودش میگه خوددرگیری داره😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت