2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه های زرنگ دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 38 پست

عزیزم چه ربطی داره بچه هوش رو ارث میبره خب مثلا اونی که پول نداره بخره بخوره بچش خنگ میشه مگه😐😐 البته تغذیه خوب شاید یک درصد اثر داشته باشه نه اینکه نابغش کنه ماهی خوبه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
سه ماهه اول کندر خطرناکه سه ماه دوم بازم ریسکه خورده نشه بهتره کلا

حالا قبلا میگفتند 9 ماه بخورید من سر پسر اولم خوردم

بعد چند سال گفتند اگه 9 ماه بخورید بچه شیطون و بیش فعال میشه و گفتند فقط 3 ماهه اول بخورید

من تو بارداری دوم فقط 3 ماهه اول خوردم

ولی خدا را شکر هیچ اتفاق بدی نیفتاد و بچه هام ماشاالله از نظر هوشی و درسی از دوستاشون یکم جلوتر هستند

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر دوتا بچه هام سیب سرخ خییییلی خوردم ،طوری که اگه نخورم نمیتونستم بخوابم 

الانم خداروشکر دوتاشون فوق العاده باهوشن 

البته من بیشتر اعتقاد دارم که مسئله ی هوش۹۰%ارثیه ،

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
عزیزم چه ربطی داره بچه هوش رو ارث میبره خب مثلا اونی که پول نداره بخره بخوره بچش خنگ میشه مگه😐😐 ال ...

من از ژنتیکم شانس نیاوردم.خودم وشوهرم از نظر درسی عالی بودیم وهمیشه ممتاز.دخترم یه ذره بهمون نرفته🤦‍♀️

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
به نظرم همه به ژنتیک ربط داره.غذا تاثیری نداره

موافقم الان‌هرچی فک میکنم روتین هر روزم بستنی بوده 😅 که هیچ تاثیری تو هوش نداره

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

بیا تو پیج اینستام با کمترین قیمت خوشگل ترین چیزارو واسه اتاق نی نیت سفارش بده تو این گرونی کلی تخفیف داریم تا همه بهره مند بشن این پیجمه gift_decors 

خوشگل بودن خوبه😇ولی خوب بودن خوشگل تره😉
من از ژنتیکم شانس نیاوردم.خودم وشوهرم از نظر درسی عالی بودیم وهمیشه ممتاز.دخترم یه ذره بهمون نرفته🤦 ...

این دیگه بدشانسیته😂😂

این دیگه بدشانسیته😂😂

تهشه.وای که چقدر حرص میخورم.رو درس وایناهم حساسم امسالم که آنلاین.کارم دراومده  

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

عزیزم فقط یه چیزی بگم کندر نخور که خوردنش ریسکه خواهر من خورد و بچش فوقوالعاده باهوش و خلاقه ولی متاسفانه بیش فعاله و هنوز که هنوزه ۱۲ سالشه درست نشده پدر خواهرمو دراورده پیرش کرده

من کندر می خوردم

میخورم بعضی وقتا ناشتا

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
تخم کبک بخور

از کجا تهیه میشه؟

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
من اصلا مغزیجات نمی‌خوردم...ولی میگو می‌خوردم ماشاالله پسرم هم باهوشه هم زنگ 

وای میگو ی جوریه 

من تاخالا نخوردم اصن مزه اش چجوریه؟ خودش ک خیلی زشته