2777
2789
عنوان

دوره ی نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 47 پست

ما دوره ی دوستی هم نداریم بدمون میاد از دوست شدن دختر پسر 😐

فقط میشه خواستگاری و آشنا شدن دو خانواده رو طول داد

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محرمیت بدون عقد فایده نداره برای شناخت

رفت و آمد ها محدوده و راحتی زمان عقد بین دو طرف نیست

کسی ک بخاد نقش بازی کنه انقد خوب آدمو فریب میده ک 

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
قبل عقد چند جلسه باهم صحبت کنید یا با اجازه خانواده ها یه هفته ای با هم رفت و امد داشته باشید و صحبت ...

شهرمون خیلی کوچیکه

اصلا بیرونم نمیشه رفت چون دیگه اسم رو آدم میمونه 

فقط تو خونه با حضور خانواده ها یا تلفنی

من وشوهرم عقدکردیم ب این میگن نامزدی تاعروسی بگیریم...شانس اوردم شوهرم خوب از اب دراومد بااون وضعیتی ک من داشتم نه اشنایی خوبی داشتم باهاش نه شد قبل عقدخوب ودرست وحسابی باهاش حرف بزنم ب لطف خواهرم بهترین شب زندگیموخراب کرد اماالان همه چی خوبه

H  S
محرمیت بدون عقد فایده نداره برای شناخت رفت و آمد ها محدوده و راحتی زمان عقد بین دو طرف نیست کسی ک ...

پس باید چیکار کرد؟ 

من پدرم میگه صبح عقد شب تو تالار عروسی،اما دوره نامزدی بهترین زمان براش شناخت طرفه مقابله،مگر اینکه قبلا دوست بوده باشن و به شناخت نسبی رسیده باشن،ولی کلا ازدواج مثله هندونه میمونه تا بازی نکنی نمیفهمی شیرینه و قرمز یا سفیده و بی مزده،یعنی باید برید زیره یه سقف تا کاملا با هم آشنا بشید و تمام اخلاقه هم دستتون بیاد و شناخت کافی رو پیدا کنید

شهرمون خیلی کوچیکه اصلا بیرونم نمیشه رفت چون دیگه اسم رو آدم میمونه  فقط تو خونه با حضور خانو ...

همون تلفنیشم خوبه

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
من پدرم میگه صبح عقد شب تو تالار عروسی،اما دوره نامزدی بهترین زمان براش شناخت طرفه مقابله،مگر اینکه ...

عزیزم بنظر شما تو ازدواج سنتی چجوری بهتر میشع شناخت پیدا کرد؟