2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اميدوارم ششم سزارين ميشم

انشالله زایمانت خیلی راحتت وخوب باشه😍😍منم 12شهریور میرم برا سز اگه خدابخواد

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏
عزیزم من الان 35هفته و5روزهستم 2شهریور میخام برم پیش دکتر..به نظرت برام سونو مینویسه تا وزن بچه رو ب ...

سری قبل چند هفته سونو شدی ؟

اگه جدید سونو شدی دیگه نمینویسه مگر به درخواست شما

وزن بچه هفتگی بالا میره

این مدت آبگوشت و سوم جو و نیمرو کره ای و اینا بخور بچه قشنگ جون میگیره

اگه دیابت باردارئ نداری بستنی هم عالیه

سری قبل چند هفته سونو شدی ؟ اگه جدید سونو شدی دیگه نمینویسه مگر به درخواست شما وزن بچه هفتگی بالا ...

مرسی عزیزمم❤سری قبل توهفته 31 سونوشدم که وزنش 1900بود..

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏