2777
2789
عنوان

بیاین عکس از هر چی ک دوس دارید بزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 103 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😘😂😂

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....
اخی عزیزم یه پا بچه داریه دیگه تازه سخت تر

نه راحت تره! وقتی بچه دار شدم فهمیدم😂

خودش می‌خوابه،خودش بازی میکنه،تنها میمونه خونه...

بچه خیلی سخت تره😂😅

تازه دعواش میکنی میاد بغلت معذرت خواهی هم میکنه! بچه کجا اینجوریه 😂😂

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
اینو دیگه بامن بود😂😂

اره عزیزم    

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....
چه خوبه قیمتش رنگش نمیره؟

تازه گرفتم عزیزم ولی توی نظراتش دیدم نوشتن جنسش خوبه ورنگش نمیره چون اکثر نظرا مثبت بود گرفتم

نه راحت تره! وقتی بچه دار شدم فهمیدم😂 خودش می‌خوابه،خودش بازی میکنه،تنها میمونه خونه... بچه خیلی ...

چه باحاله عزیزم😍

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
تازه گرفتم عزیزم ولی توی نظراتش دیدم نوشتن جنسش خوبه ورنگش نمیره چون اکثر نظرا مثبت بود گرفتم

به خوشی استفاده کنی تا جایی ک میتونی به اب نزن ک یه وقت تغییر رنگ نده حیف

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
به خوشی استفاده کنی تا جایی ک میتونی به اب نزن ک یه وقت تغییر رنگ نده حیف

ممنونم گلم چشم چون خیلی ازش خوشم میاد محتاط باهاش رفتار میکنم خراب نشه  

ممنونم گلم چشم چون خیلی ازش خوشم میاد محتاط باهاش رفتار میکنم خراب نشه    

چشمت بی بلاا😍😘😘

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
چشمت بی بلاا😍😘😘