2777
2789
عنوان

سها دختر گمشده :)

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 61 پست
عزیزم ببخشید وسط تاپیک ازت میپرسم چطور لاغر شدی؟؟؟ الان واقعا ۱۴ کیلو کم کزدی؟؟؟ تیکر برا لاغری ی ...

اره عزیزم از اردیبهشت شروع کردم این هفته وزن نکردم ۱۵ کیلویی کم شدم با کالری شماری

خدایا شکرت 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم از اردیبهشت شروع کردم این هفته وزن نکردم ۱۵ کیلویی کم شدم با کالری شماری

من ک الان باردارم ولی تصمیم دارم از دوهبته بعد زایمان رژیم بگیرم 

چطور کالری شماری میکردی؟؟؟

من خودم چاق بودم الانم هم بخاطر شرایطم و مصرف امپول های هورمونی دوبرابر یه زن باردار عادی وزن اضاف کردم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
من ک الان باردارم ولی تصمیم دارم از دوهبته بعد زایمان رژیم بگیرم  چطور کالری شماری میکردی؟؟؟ ...

الان آدرس تایپکو برات میفرستم عزیزم اونجا دارم لاغر میکنم

خدایا شکرت 🌸
من ک الان باردارم ولی تصمیم دارم از دوهبته بعد زایمان رژیم بگیرم  چطور کالری شماری میکردی؟؟؟ ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4622640/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامداد-خمار-عضو-جدید-نمیگیریم

خدایا شکرت 🌸
الان آدرس تایپکو برات میفرستم عزیزم اونجا دارم لاغر میکنم

ممنون گلی

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه