2777
2789
عنوان

طبقه پایین خونه مادرشوهر

650 بازدید | 45 پست

سلام دوستان اول اطلاعات بدم که تو عقدم و منو همسرم هردو یه شهریم اما کارش یه شهر دیگه ست واسه همون دوریم و دلتنگ

حالا شرایط ما رو داشتین و شوهرتون کارشو انتقال بده شهری که هستین و بگه بیا طبقه پایین خونه ما خالیه بریم زندگی کنیم چی میگین . چون کوروناست و جهازم آماده نیست فعلا نمیتونیم عروسی بگیریم . جهازمم حالا حالاها نمیتونیم بگیریم با این گرونی . طبقه پایینشون فرش و مبل و رختخواب هست . گاز و تلویزیون و یخچال فریزر و لباسشویی هم که به عهده ی اونا بوده خریدن . شما بودین قبول میکردین؟ سخت نیست تو یک ساختمون با خانواده شوهر؟

بنظرتون با این شرایطی که گفتم بد نیست؟

ظرف و ظروف میخرم میبرم تا وقتی جهازم کامل شه عروسی بگیریم و بریم خونه ی خودمون

دوس ندارم طبقه پایین خونه پدرشوهر

تعداد رای : 51
نظرسنجی
نه بابا چه بدی خیلی هم پیشنهاد خوبیه دمشون گرم
15
29%
از حرف مردم نمیترسی بی جهاز و عروسی
2
3%
به هیچ وجه نرو ... دوری و دوستی
14
27%
دیگه برات عروسی نمیگیرن بی عزتتم میکنن
20
39%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چند وقته عقدین؟ 

قبل عروسی بری زندگی کنی ینی؟ 

ن من باشم نمیرم. 

خونه بابات باش تا بعد عروسی برو خونه همسرت 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

تو که ظرف و ظروف میخوای بخری فقط گیر فرش و مبل و رختخوابی؟ اینا رو هم کمتر و ارزونتر بگیر برو تو خونه خودت مستقل باش

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

ببین بستگی به اخلاق اونا داره

اما من حتی شنیدم از عروسایی که تو یه ساختمون هستن با مادرشوهر،حتی اونایی که خوبن،باز عروسا پشیمون میشن،چون درهر صورت استقلال نداری!

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕