2777
2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 29 پست

[QUOTE=150083952]عاره قربونت میدونم چه رنگی شده..عسلی در ته رنگ طلایی واینا داره اما این قرمزی تقریبا پایه ۶هست موهات ...[/QUOTE

من مدرسه میرم 

بعدمتاسفانه نمیتونم رنگای روشن بزنم فقط میتونم مشکی بزنم حالا با تناژ ابی 

مسی و ... 

واسه همین دارم در مورد رنگ موی  مشکی میپرسم 

در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به عالم زد 
اما اگه کلن نمیخای دکلره کنی حالا ب هر دلیلی...بیا ی رنگ تیره بزن ولی میگم به همه عواقبش فکر کن اگ ت ...

نه دیگه گلم اگه بخوام مشکی کنم تا یکسالو میمونه تا وقت دانشگاه

بعد به مشکل بر نمیخورم تا اونموقع؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=150083952]عاره قربونت میدونم چه رنگی شده..عسلی در ته رنگ طلایی واینا داره اما این قرمزی تقریب ...

اهان...چند سالته من دوسال پیش واس پیش دانشگاییم موهامو یخی زدم خخخخ...خب حالا ک میخای تیره باشه...برو دودی شماره ۵بزن که هم تا حدودی قرمزیتو خنثی کنه هم تیره باشه و هم این که خیلی پرکلاغی نی..

نه دیگه گلم اگه بخوام مشکی کنم تا یکسالو میمونه تا وقت دانشگاه بعد به مشکل بر نمیخورم تا اونموقع؟

خب دیگ تا یه سال دیگ.موهات بلند شدع هم میتونی کوتاهشون کنی ک از دستشون راحت بشی هم میتونی رنگ و دکو بکنی چون ریشه موهات سالمه.درکل ی جورایی بیشتر رو موهای بالا مانور بدی

اهان...چند سالته من دوسال پیش واس پیش دانشگاییم موهامو یخی زدم خخخخ...خب حالا ک میخای تیره باشه...بر ...

۱۷ سالمه 😄

یخی که عالیه خودمم عاشق رنگ یخیم 

پس دودی شماره ۵ 

گلم مرسی بابت راهنماییت و اینکه وقت گرانبهاتو در اختیار من گذاشتی

شما نبودی واقعا به بن بست میخوردم 😘

اهان...چند سالته من دوسال پیش واس پیش دانشگاییم موهامو یخی زدم خخخخ...خب حالا ک میخای تیره باشه...بر ...

عزیزم دودی ۵ چه برندی و چه اکسیدانی چه شماره ای 

واریاسیون میخواد؟

عزیزم دودی ۵ چه برندی و چه اکسیدانی چه شماره ای  واریاسیون میخواد؟

فرقی نداره برندش من خودم ترام کالر و بیول استفاده میکردم قبل.ترام اگ گیرت اومد بگیر اگ ن فرقی نداره.کاتلوگشونو بگو نشونت بدن..نگاه کن خودت ببین رنگو.شاید تیره تر بخای۴ تیره تره..اکسیدان ۹درصد بگیر

فرقی نداره برندش من خودم ترام کالر و بیول استفاده میکردم قبل.ترام اگ گیرت اومد بگیر اگ ن فرقی نداره. ...

ن واریاسون نمیخاد..واس دودی واریاسیون بنفش میزنن ک خنثی کنه البته رو دکلره.اما ما میخایم قرمزیتو خنثی کنیم واس همین دودی میزنیم....بازم با اون کسی ک ازش رنگ میخری مشورت کن..

ن واریاسون نمیخاد..واس دودی واریاسیون بنفش میزنن ک خنثی کنه البته رو دکلره.اما ما میخایم قرمزیتو خنث ...

بعد عزیزم دودی یه رنگ فانتزیه؟ میره بعد یه مدت یعنی هر سری باید رنگ کنم؟

بعد عزیزم دودی یه رنگ فانتزیه؟ میره بعد یه مدت یعنی هر سری باید رنگ کنم؟

ن رنگایی مثه صورتی.بنفش.ابی فیروزه ای..زرد و سبز میشه فانتزی اما  سری دودی و سری طبیعی پسری زیتونی و چندتا دیگ رنگ فانتزی نیستن و خودشون سری رنگ هستن و شماره بندی دارن از تیره تا روشن..اکثر رنگا که رو دکلره انجام میشع که بهش میگن رنگساژ اونا پاک میشن اما رو موی طبیعی مخصوصا رنگ تیره طول میکشه البته پاک نمیشه کامل اما امکان داره ی درجه روشن بشه..عزیزم ت چرا ی ارایشگا نمیریم سر بزنی ارایشگر از نزدیک ببینه موهاتو بهتر راهنمایی میکنه

ن رنگایی مثه صورتی.بنفش.ابی فیروزه ای..زرد و سبز میشه فانتزی اما  سری دودی و سری طبیعی پسری زیت ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت 

😘😘😘

سلام به همه ی مامانای گل  

اگه از مشکل ریزش مو شاکی هستین و همه ی راههای مختلف رو رفتین و نتیجه نگرفتین 

یا اگه مشکل موخوره دارین یا از جوش و لک صورت و بدن ناراحتین نگران نباشین   

ما بهتون محصولات گلشنگ رو پیشنهاد میکنیم. هم گیاهیه هم تولید داخل و هم تضمینی

به وب سایتمون  http://golshang.ir/  یا اینستاگرام https://www.instagram.com/golshang20/ سری بزنین بیضرره

سلام به همه ی مامانای گل  

اگه از مشکل ریزش مو شاکی هستین و همه ی راههای مختلف رو رفتین و نتیجه نگرفتین 

یا اگه مشکل موخوره دارین یا از جوش و لک صورت و بدن ناراحتین نگران نباشین   

ما بهتون محصولات گلشنگ رو پیشنهاد میکنیم. هم گیاهیه هم تولید داخل و هم تضمینی

به وب سایتمون  http://golshang.ir/  یا اینستاگرام https://www.instagram.com/golshang20/ سری بزنین بیضرره

عزیزم من موهام خیلییی مشکیه اصلن دکلره ب پایه ۸ـ۹ نمیرسه چیکارکنم

سلام گلم..چه را اولن کار هرکسی نیس..دوما مارک پودردکلره و اکسیدان و شماره اش خیلی مهمه.میگم کار هرکسی نی چون هم مورو نسوزنه هم بدونه چ موقع  شوک بده چه موقع شارژ کنه و چیزای دیگه...ولی درکل کار راحت تر واسه شما اینه ک رنگ مو تو همون پایه دربیارین.و چون زیرپایه ۸قرمزی و نارنجی دارن از تن رنگای دودی و زیتونی اینا استفاده کنین که تقریبا خنثی بشن.