همدم_هستم مدیر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 879 عنوان مشكل بزرگ دارم خيانت | مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 88 پست بچه ها من يك مشكل دارم ولي خيلي از قضاوت و حرفا ميترسم نميدونم بگم خالي شم يا مةل هميشه هربار ميگم كاش نميگفتم دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم 1399/05/20 | 16:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سناااااا عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 5902 والا بخدا ادا مظلومارم در میارن آدم مگ ب خواهر خودشم میزنه بابا اخرالزمان یعنی همین ملت رد دادن والله خدا شاهده من شوهر خاله ام یه رفتارایی میکرد من فورا به خاله ام گفتم البته غیر مستقیم وجلو خودش دیگه هم دس برداشت میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
گلشادب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1924 صداشو و یا حرفاشو ویا هر مدرکی ک میتونی ازش جمع کن بعد به شوهرت بگو که این چه آشغال عوضیه و به خانوادتم بگو تا اینده خواهرت خراب نشه تمام بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشنترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
گلشادب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1924 اخه ميترسم واقعا حسش برادرانه باشه واقعا خيلي خيلي براي من ارزش قاىلع چقدر تو و شوهر خواهرت ترسناکین ! بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشنترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
لیموشوبدم عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1761 بابا اخرالزمان یعنی همین ملت رد دادن والله خدا شاهده من شوهر خاله ام یه رفتارایی میکرد من فورا به خا ... واقعا اشتباه نگن البته خود اسی هم چراغ سبز نشون میده مثلا شوهرم داره اگ اسی برخورد کنه اینجوری نمیشههمینه میگن از ماست ک بر ماست دیگ خدایا گاهی نگاهی😔😘
همدم_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 879 چقدر تو و شوهر خواهرت ترسناکین ! از الان داري قضاوت مكينيد چه برسه به اينكه بزارم دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم
همدم_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 879 واقعا اشتباه نگن البته خود اسی هم چراغ سبز نشون میده مثلا شوهرم داره اگ اسی برخورد کنه اینجوری نمیشه ... اره عزيزم من خرابم نميدونستي؟ دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم
لیموشوبدم عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1761 چقدر تو و شوهر خواهرت ترسناکین ! خیلی افتضاح خدایا گاهی نگاهی😔😘
لیموشوبدم عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1761 اره عزيزم من خرابم نميدونستي؟ نه با تاپیکت متوجه شدم خدایا گاهی نگاهی😔😘
لیلی99999 عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 5023 از الان داري قضاوت مكينيد چه برسه به اينكه بزارم اینا قضاوت نیست تو خیلی بچه ای دارن روشنت میکنن خانما ایننجا همه ده بیست سال بزرگتر از تو هستن پس باتجربه ترن اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
سناااااا عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 5902 واقعا اشتباه نگن البته خود اسی هم چراغ سبز نشون میده مثلا شوهرم داره اگ اسی برخورد کنه اینجوری نمیشه ... بخدا شوهر خاله ام اون رفتارارو میکرد کلی به عزت نفسم برخورد از اینکه وسیله بشم به کسی ضربه بزنم حخالم از خودم به هم میخوره میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
لیموشوبدم عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1761 بخدا شوهر خاله ام اون رفتارارو میکرد کلی به عزت نفسم برخورد از اینکه وسیله بشم به کسی ضربه بزنم حخال ... دور از جون عزیزم چرا کاری نکردی ک عقل کردی سریع جلوشو گرفتی خدایا گاهی نگاهی😔😘
سناااااا عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 5902 اسی قضاوت نیست اینا اگه همه باهم به این شکل خواهروبرادرباشن دیگه قیدووبندی نمیمونه وزندگیا داغون میشه میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
سناااااا عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 5902 دور از جون عزیزم چرا کاری نکردی ک عقل کردی سریع جلوشو گرفتی اره خوب ولی همش به خودم میگفتم شاید رفتاری کردم که به خودش این اجازه رو داده میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
گلشادب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1924 از الان داري قضاوت مكينيد چه برسه به اينكه بزارم اخه حس بردرانه یعنی چی شاید شما تعریف درستی از حس برادرانه ندارین حس برادرانه یعنی کمک حالت باشه احترام بزاره خط قرمزو رعایت کنه زشته واقعا بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشنترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️