2777
2789
عنوان

مردهمسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 32 پست

نباید اینو بگم ولی واقعا این مسایل وجود داره.

تو یه محله یه آقایی بود همیشه یه خانمه رو میپایید 

بعد یبار نصف شبی از پشت بوم‌اومد بالاسرش

فقط خدا میدونه زنه چی کشید از ترس.

عزیزم ممکنه فقط نگاه خالی کنه ممکن هم هست دلش مریض باشه...بخصوص اینکه زن جوانی هستی.

نمیشه هم آدم بره چیزی بهش بگه خلاف نکرده.

همینکه ببینه همیشه شوهرت خونه است کافیه 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نباید اینو بگم ولی واقعا این مسایل وجود داره. تو یه محله یه آقایی بود همیشه یه خانمه رو میپایید& ...

البته اون خانمه شوهرش بعضی  شبها شیفت شب بود کارش.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
نباید اینو بگم ولی واقعا این مسایل وجود داره. تو یه محله یه آقایی بود همیشه یه خانمه رو میپایید& ...

شوهرم نیست بعضی وقتاصب تاشب تنهام

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
شوهرم نیست بعضی وقتاصب تاشب تنهام

نزارید طرف بفهمه.....

والا خونه ی زن تنها باید دوربین گذاشت..

حداقل صوری بزارید ..دم در هم بزارید ببینه......

آدم مریض زیاد هست.

وای نگوتوروخدا😔

به جهنم که باهاش دعوا کنه بگو به شوهرت فردا تو سرت نزنه توکه متوجه بودی چرا جلوتر نگفتی ولی اول خودت برخورد کن بگو چیز خاصی نظرتون رو جلب کرده نگاه میکنی اگه هست بگین با همسرم درمیون بزارم اسم شوهرتو باجدزت بگو صداتم نلرزه محکم 

وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰

😂😂وای یاد مغازه دار سر کوچمون افتادم 

گاهی وقتا میرفتم خرید یه جوری نگام میکرد😟😟

منم به شوهرم گفتم ازین مرتیکه خوشم نمیاد تو هم مغازش نرو 😒..چپ نگا میکنه حس بدی بهم‌میده 

خلاصه شوهرمم گفت اشکال نداره ولش کن .دیگه نمیخاد بری خرید 😒خودم از سر کار اومدم میخرم هر چی خاستی

خلاصه دو ماهی گذشت 😐

شوهرم مجبوری رفته بود مغازه آخه آخر شب بود فقط اون باز بود.پسرمم اون موقعه ۷سالش بود.با باباش رفته بود

آقا هه هم به شوارم گفت آقای فلانی چیزی شده نه خودت نه خانمت مغازه من نمیاین.

پسرم😐😂😂😂گفته بهش از بس به مامانم بد نگاه کردی😂😂😂.

وای مَرده گفت وای نه محمد آقا (شوهرم)من غلت بکنم فلانی جای خاهرمو داره بخدا اهلش نیستم این چ فکریه 

شوهرم تا س روز میخندید..گفت قیافه پسرم و اون آقا رو تصور میکنم خندم میگیره

.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه 
۱۶ماهشه

اخی عزیزم هم مواظب خودت باش هپ اون 

ببین مریض زیاده ادم باید  خودش مواظب باشه 

الان کلی راننده ناشی هست که ممکنه ب ادم بزنه ما باید خودمون مراقب باشیم اونم تو جامعی که همه چی رو ربط پیدن به زن و شکایتی هم بکنیم میگن حتما کاری کرده داره نگات میکنه 

و خانوما دستشون به جای بند نیست 

پس خودتون مواظب خودتون و اعضای خانوادتون در برابر هر کس و هر چیز باشید و فقط ایمان به خدا داشته باشید و محکم باشید 

بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشن‌ترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
نزارید طرف بفهمه..... والا خونه ی زن تنها باید دوربین گذاشت.. حداقل صوری بزارید ..دم در هم بزارید ...

بله درست میگید

مردا ب همه نگا میکنن تو جدی نگیر!

قطع امید کردی؟ .. دم صب طلوع افتاب و نمیخای ببینی ..؟ سرخ و زرد آفتاب موقه غروبو نمیخای ببینی ..؟ ماه و دیدی ؟ نمیخای ستاره هارو ببینی!! شب مهتاب .. اون قرص کامل ماه رو نمیخای ببینی؟؟ .. چشاتو میخای ببندی ؟ از مزه ی یه گیلاس میخای بگزری!!؟نگذر .. من رفیقتم میگم نگذر!!  
اخی عزیزم هم مواظب خودت باش هپ اون  ببین مریض زیاده ادم باید  خودش مواظب باشه  الان ...

ممنون ازشما.بله همینجوره 

تو محله و همسایه نباید نگاه کنه....

انگار متوجه شده روزا شوهره نیستش..حواسش بهش هست....

اتفاقها ازین افکار مریض نشات میگیره.

نگاکن بانگاه فرق داره اون مجرده من متاهل وبچم دارم نبایداصلن نگا کنه من به داداشام بگم یدونه بزنن دیگه پانمیشه بخاطره همین خیلی میترسم از شوهرم وخانوادم