2777
2789
منم ماه پیش با دارو 3 تا فولی 19-25-29 داشتم ولی چون ضخامت اندومترم 4/5 بود دکتر برام آمپول ازادسازی ...

انشالله باردار باشی

من خیلی زجر کشیدم

انشالله هیچکس مثل من نشه حتی دشمنمم

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله باردار باشی من خیلی زجر کشیدم انشالله هیچکس مثل من نشه حتی دشمنمم

سلام 

ببخشید عزیزم یه سوال داشتم مزاحمت شدم

اگه کیست فولیکولار داشته باشم و پریود بشم باهاش دفع میشه؟؟؟یا ربطی به پریودی نداره؟؟ من از دیشب لکه بینی دارم و پریودم مثل قبلن نیست...میتونه ربطی به این کیست داشته باشه کم شدن حجم پریودی؟؟

سلام  ببخشید عزیزم یه سوال داشتم مزاحمت شدم اگه کیست فولیکولار داشته باشم و پریود بشم باهاش د ...

عزیزم منم کیست فولیکولار دارم آلان پریودم یکم کم بود ولی الان زیاد شده میگن دفع میشه انشالله که اینطور باشه🙏🙏

عزیزم منم کیست فولیکولار دارم آلان پریودم یکم کم بود ولی الان زیاد شده میگن دفع میشه انشالله که اینط ...

ینی خونریزی کم از کیسته؟؟

من از دیروز که پریود شدم خییلیییی کمه در حد لکه بینی اصلا احتیاج به پد ندارم. 

ینی از منم دفع شده؟؟

ینی خونریزی کم از کیسته؟؟ من از دیروز که پریود شدم خییلیییی کمه در حد لکه بینی اصلا احتیاج به پد ند ...

والا نمیدونم گلم انشالله دفع بشه

من روز اول کم بود الان زیاد و لخته لخته 😣😣😣😖😖😖😖

والا نمیدونم گلم انشالله دفع بشه من روز اول کم بود الان زیاد و لخته لخته 😣😣😣😖😖😖😖

مرسی که جوابم دادی عزیزم❤

وقت دکتر گرفتم 1-2 ساعت دیگه میرم دکتر.

انشاءالله هرچی میخوایی خدا زودی بهت بده🌹🌹

مرسی که جوابم دادی عزیزم❤ وقت دکتر گرفتم 1-2 ساعت دیگه میرم دکتر. انشاءالله هرچی میخوایی خدا زودی ...

فدات عزیزم 

انشالله همچنین گلم 😘😘😘ببین دکتر چی بهت میگه گلم دستت بی بلا به منم بگو

فدات عزیزم  انشالله همچنین گلم 😘😘😘ببین دکتر چی بهت میگه گلم دستت بی بلا به منم بگو

رفتم دکتر عزیزم .بخاطر فولیکولای ماه پیشم که 19-25-29 بودن و برام hcg نداده بود گفتم شرایطمو و ازش خواستم سونو کنه و همونجا سونوم کرد خدارو شکر کیست نشده بودو گفتش آزاد شدن همشون و لکه بینیم هم همون پریودیم محسوب میشه و بخاطر داروهایی که استفاده میکنم این شکلی شده و این دفعه برای اولین بار 2 تا hmg داد که از 7 قاعدگی بزنم.اخه همیشه برام سینال اف می نوشت.

رفتم دکتر عزیزم .بخاطر فولیکولای ماه پیشم که 19-25-29 بودن و برام hcg نداده بود گفتم شرایطمو و ازش خ ...

انشالله به زودی باردار بشی گلم