2821
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 34 پست
انشالله که مثبته..به دلت بد راه نده که مثله سمه واست..امیدوارم خبر خوش بزاری دوروز دیگه تو همین نی ن ...

قربونت عزیزم 🙏 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شما چه آزمایشی دادین و چه مدت بعد از انتقالتون؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
قربونت عزیزم 🙏 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شما چه آزمایشی دادین و چه مدت بعد از انتقالتون؟؟

من ۱۵ انتقالم آزمایش بار داری ساده دادم جوابشم نیم ساعت بعد دادن...حالا این شنبه که بیاد باید برم سونوگرافی که ببینم چه خبره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۱۵ انتقالم آزمایش بار داری ساده دادم جوابشم نیم ساعت بعد دادن...حالا این شنبه که بیاد باید برم سو ...

چه خوب کجا برم منم که زود بدن؟صب برم یاعصر؟

من سینه درد الانم ک ۷هفته ام هنوز خوب نشده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
آزمایشگاه های خصوصی برو بگو جواب فوری میخوام..من صبح ساعت نه رفتم

ممنون عزیزم.بتا هم دارن خصوصی؟زود جواب میدن؟

آی وی اف ی هستی؟

ن عزیزم طبیعی ولی فکر نکنم علائم بارداری متفاوت باشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ببین این استرسی که داری خودش سمه بی خیال باش خواهری اونوقت خودت معجزه خداروحس میکنی اگه استرس داشته ...

میترسم منفی باشه

ن عزیزم طبیعی ولی فکر نکنم علائم بارداری متفاوت باشه

منکه درد داشتم اوایل اما الان کمتر شده

آره همه چی دارن و احتمالا جواب فوری هم داشته باشن..باید بپرسی

باشه عزیزم ممنون.⁦❤️⁩🌺😍😘

میترسم منفی باشه

هرچی خدابخواد فقط استرس نگیربه خدابنده خداخواهرشوهرم ۵سال تمام بخاطراسترسش حامله نمیشدهمین که بیخیال شدباردارشدآلان ۲قلوبارداره توهم بی خیال شوبگوحاملم اونوقت میبینی که میشی مامان نی نی تودلیت😍😍😍