2777
2789
عنوان

چقد بعضیا مریضن.دوسنداری نیا تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 28 پست
دقیقااااا 👌👌👌 تو هر تاپیکی میری باید ی زره و کلا خود و شمشیر هم ببری همراهت.... 😂😂

اره والا 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بعد میگن چرا طرف تاپیکش قفله خب حق داره به خدا

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجب زایمان طبیعی بود.

نه بابا من شوهرم به خواهرش آمپول میزنه به خواهر شوهرم با خوش رویی گفتم میتونه بده جاریم بزنه ایشونم ناراحت شدن.من پرسیدم کار غلطی کردم؟فقط همین😐

چون همسرم به من گفته باسنت کوچیکه و سفید پوستی رو بیشتر دوس داره گفتم والا من خواهر شوهرمو دوس دارم و مشکلی باهاش ندارم

نه بابا من شوهرم به خواهرش آمپول میزنه به خواهر شوهرم با خوش رویی گفتم میتونه بده جاریم بزنه ایشونم ...

الان هم مادر شوهرم بهم بی محلی میکنه و از دستم ناراحته.من دوسشون دارم  و نمیخوام ناراحتشون کنم اما حرف دلمو گفتم به نظرتون چیکار کنم

الان هم مادر شوهرم بهم بی محلی میکنه و از دستم ناراحته.من دوسشون دارم  و نمیخوام ناراحتشون کنم ...

اها

چون گفتی امپول نزن داغ کردن؟؟؟

محلشون نده.الکی ناراحت شدن.هرچی کمتر محل بدی براشون عزیز میشی 

ندانم گرا....
باور کن اصلا خیلی عجیبن بعد میگی چرا امدی میگه اومدم تبادل نظر بابا تو امدی دعوا نه تبادل نظر 😂

دقیقاً حق باشماست دیشب یه تاپیک بود گفت غیرِ مذهبیا نیان بدک نبود اکثرِ مذهبیا جمع شدن ماهم خواننده ی خاموش بودیم نه اینکه مذهبی نباشم هستم ولی اونجا افراط بود نظر ندادم فقط نظراشونو میخوندم بهر حالِ هر کس باید در حیطه ی دانش و تواناییش نظر بده نه نخودِ همه آش بشه

هیچ ظلمی ابدی نیست دنیا گرد است پس با آرامش زندگی کن 💚
اها چون گفتی امپول نزن داغ کردن؟؟؟ محلشون نده.الکی ناراحت شدن.هرچی کمتر محل بدی براشون عزیز میشی&n ...

آخه آدمای خوبی هستن و اینکه من و مادر شوهرم تو یک ساختمونیم و هر روز باید یه سر برم پایین حتما 

آخه آدمای خوبی هستن و اینکه من و مادر شوهرم تو یک ساختمونیم و هر روز باید یه سر برم پایین حتما 

خب عزیزم دلیلی نداشته ناراحت بشن.تو ازین رفتارشون خوشت نیومده و محترمانه گفتی.دگ اونا باید فهمشون بکشه وقتی عضو جدید ب خونوادشون اضاف میشه باید طبق خوشایند اون هم رفتار کنن دگ.

ندانم گرا....
دقیقا.بعدم شروع میکنن ب گزارش زدن

عزیزم خودتو ناراحت نکن شعورِ رسانه ایی بعضی ها کمِ کاریشم نمیشه کرد ،طرف عکسِ صورت میزاره یه عده میشن کاسه داغ تر از آش میان دعواش میکنن ،سوالِ شرعیِ میپرسن میان انواع واقسامِ توهینارو میکنن اینجا باید بزنی به بیخیالی و مطالبی که به دردت میخورِ یاد بگیری واتفاقاتی که میوفته بشه تجربه  زیاد خودتو اذیت نکن شما کارِ خودتو بکن، قصدم توهین نیست ونمیخوام کسی رو سرزنش یا قضاوت کنم لقمان را گفتن ادب از که آموختی گفت از بی ادبان ، هرآنچه در نظرم زشت آمد پرهیز کردم

هیچ ظلمی ابدی نیست دنیا گرد است پس با آرامش زندگی کن 💚